Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A betegszabit hogy rögzítik...

A betegszabit hogy rögzítik és hogy történik a számfejtése?

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy, hogy megkapom a tp papírt, aztán ha jár betegszabi, akkor azt a kódot írom számfejtéskor, ha táppénz jár, akkor azt. Vagy mi a konkrét kérdés?
2022. dec. 28. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem értem a folyamatot. Odáig van meg, hogy megkapom a tp. papírt és leadom.
2022. dec. 28. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Onnantól, hogy te leadtad, onnantól jön, ami az egyes válaszban van. A bérszámfejtő iktatja, leszámfejti, stb. A bérpapírodon rajta lesz, hogy a havi utalásból mennyi a betegszabi.
2022. dec. 28. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ánykn keresztül nyomtatványt kitöltve megy a neak felé a tp papír szkennelve, hogy betegszabin vagy táppénzen vagy-e, aztán ha elfogyott a munkáltató által adott 15 nap betegszabadság, akkor az Államkincstár ez alapján küldi neked a táppénzt , illetve az alapján fizet táppénzharmadot utánad a munkáltató.
2022. dec. 28. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Amíg csak betegszabi van, addig nem küldünk semmit.
2022. dec. 28. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam, de mégis feltöltötték valami rendszerbe a tp. papír adatokat és 20-i zárásról beszélt az ügyintéző aki kB. 0 km-es. Nincs is ezzel baj, ezért is szeretném megérteni hogy megy ez. Most ha van betegszabim, hova töltik fel az adatokat? Tisztáznám a munkahelyemen, de nincs bent az illetékes és nem értek hozzá.
2022. dec. 29. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy van betegszabim és szegény mondta mondta, de a kérdésemre nem kaptam választ,hogy miért nem fizetik egybe a fizetésemmel ha van betegszabim.
2022. dec. 29. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég sok dologtól függhet a megoldás, de mi nem ismerhetjük a céged belső folyamatait.
2022. dec. 29. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!