Bruttó 297 ezerrel vagyok bejelentve.Lebetegedtem,2 hétig.Háziorvos adott róla papírt,ezt leadtam a cégnek. Erre a 2 hétre fizettek 42 ezer Ft,nettot. Ez napi 3 ezer Ft. Ez rendben van így vagy több jár?
Ennyi információ kicsit kevés a megválaszoláshoz. A céged kifizetőhely? mert ha nem akkor nem is ő fizeti majd a táppénzt, hanem az OEP.
Bérlapot nem láttál? Az alapján kicsit könnyebb lenne eligazodni.
3@. De, igen, úgy van, ahogy írtad. Áthúzódott pár nap a következő (augusztusi hónapra). Abban a tudatban voltam, hogy most fizetéskor utalják az augusztusi táppénzt. De, nem utaltak semmit.
Azt mondták, egyben előzőleg átutalták. De, szerintem az kevésre jön ki, 42 ezret utaltak, ha ezt elosztom 14-el, akkor napi 3 ezerre jön ki. Szerintem sumálolnak. Az augusztusit le akarják nyúlni.
5@. Sajnos a mai világban mindent le tudnak....
6@. Lecsekkoltam. Megvolt a 180 nap munkaviszonyom előtte. 5940 Ft jár naponta. Tehát 14x5940 Ft. 83160 Ft jár. ...és csak 42 ezret küldtek.
14nap az csak 10munkanap.
Ez utan is van adofizetesi kotelezettseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!