2 nap múlva kezdek az új munkahelyen és nagyon félek, ez rendben van?
Figyelt kérdés
Ez a legelső munkahelyem, ráadásul egy nagyon komoly multiról van szó. Félek nagyon. A kollegáktól is, én elég zárkozott vagyok de szeretnék mindenkivel jó kapcsolatban lenni illetve a munkát is maximálisan akarom csinálni. Szeretném ha minden rendben lenne. Normális hogy ennyire izgulok?2022. jún. 19. 18:06
3/9 anonim válasza:
1 hete vagyok az uj helyemen, gyomorgörcsel megyek már most.
Szerinted?
4/9 anonim válasza:
"egy nagyon komoly multiról van szó"
McDonald's?
5/9 anonim válasza:
Amúgy meg tudjátok mondani mitől vagytok ennyire idegesek? Mitől féltek?
6/9 anonim válasza:
Én féltem, el is jöttem jó hamar. :) A megerzeseim sosem csalnak.
8/9 anonim válasza:
Normális, pláne az első munkahelynél. Meg fogod szokni. Folyamatosan kivül kell lépned a komfortzónádon, úgy egyre jobban tudod majd kezelni a stresszes helyzeteket.
9/9 anonim válasza:
Normális, kell vag 2 hét hogy megszokd stb, kialakuljon egy rutin utána már nem lesz probléma :) Én is izgultam az első héten eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!