Informatikusként az ember pályája elején háromnegyed évente - évente mennyire van rendben munkahelyet váltanui?
1 év komolyabb helyen kis túlzással arra elég, hogy épp csak belerázódj és talán termelsz már egy kis hasznot is.
Persze gyakornoki meló az más, ott oké a rövidebb időszak.
(szakmában dolgozom, én is váltottam már többször)
"Egy kanadai munkaerő-konzultációs cég, a Robert Half kifejezetten a tech-állásokra koncentráltan is végzett egy hasonló felmérést, melyből kiderül, hogy a legnagyobb hibák, melyet egy interjún elkövethet egy potenciális IT-s. Ugyanez a tanulmány egyébként kitér arra is, hogy melyek a legnagyobb visszautasító indokok, melyekkel egy menedzser akkor találkozik, ha egy önéletrajzot tekint át:
Top 1: Túl gyakori munkahely-váltás (43%)"
Ha ilyen gyakran váltasz, mint amit a kérdésben írtál, akkor könnyen azt hiszik, hogy vannak veled bajok és biztos azért váltasz ilyen gyakran. Tudom felgyorsult világban élünk, de valójában a 1,5-3 évenkénti váltás számít a gyakorinak, nem pedig ez a ritka és a háromnegyed év-év a gyakori. Ez utóbbi már a túl gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!