Van olyan fideszes aki meghallgatta a teljes Öszödi beszédet, és nem csak a 2 perces káromkodást? Ha valaki meghallgatta az egészet, és akkor is gondja van vele, akkor az az ember erkölcsileg nincs rendben.
"Pláne az egészségügy kapcsán mondott Gyurcsány fájdalmas igazságokat"
Nocsak, akkor nem csak az Óbánődög' tarolta le az egészségügyet?
Ketteske.
Ilyet senki se mondott.
A ti felelőségetek az, hogy száz milliárdokat csesztetek el stadionokra helyette.
"mondott Gyurcsány fájdalmas igazságokat"
Gyurcsány csak fájdalmas dolgokat mond, tesz.
"Pláne az egészségügy kapcsán mondott Gyurcsány fájdalmas igazságokat."
LOL most akkor kijelenthető, hogy Fletó kormányzása alatt amortizálódott az egészségügy? :D
ember, adatokat hamisítottak hogy átverjék a lakosságot a totális államcsőd közeledtéről! neked ez erkölcsileg rendben van?
értem én, hogy ilyen DK hívő vagy, de most ezzel a kérdéssel végleg megmutattad milyen tájékozatlan vagy.
"A ti felelőségetek az, hogy száz milliárdokat csesztetek el stadionokra helyette."
Az enyém ugyan nem Pimka, ugyanis egyszer sem szavaztam rájuk, nem is tervezem. De a DK-ra még úgysem.
Jellemző fideszesek.
Most se a kérdésemre kaptam választ.
Én olvastam, az is ér?
Így utólag nincs vele gondom, sőt.
Történelmi beszéd volt, helyükre kerültek a dolgok.
Az Kurcsány hibája egyértelműen, hogy szarrá ment az egészségügy.
Az viszont már a Viktátoré, hogy meg se próbálja helyrehozni, csak ujjal mutogat, "zemútnyócévez" meg a többi ostoba lózung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!