Van olyan fideszes aki meghallgatta a teljes Öszödi beszédet, és nem csak a 2 perces káromkodást? Ha valaki meghallgatta az egészet, és akkor is gondja van vele, akkor az az ember erkölcsileg nincs rendben.
Igen perszehogy, az összes média lehozta az egészet, de a kérdező nem érti mert gondolom amikor ez volt még ovis lehetett.
Mellesleg ne próbáld igazság beszédnek beállítani az egészet. Akkor lett volna beismerő vallomás ha kiállt volna a nép elé és úgy mondja el de ez a beszéd belső körökben zajlott el. Mellesleg a beszéd utáni megszorító csomagja miatt ami legfőképp az egészségügyet érintette teljes kórházi osztályok szűntek meg.
#12 ahelyett hogy tovább égeted magad, inkább elkezdhetnél érvelni a kijelentésed mellett.
vagy ez már túl nagy falat lenne a képességeidhez, ugye?
ne csak azt várd, hogy jöjjön valaki a kérdésed alá és egy jót Orbánozzon, hogy minél hamarabb hatalmas lelki kielégüléssel nyomhass rá egy zöldet.
helyesírást pedig fejleszd még egy kicsit - Fidesz, balatonŐszödi
(tudom hogy szándékosan írod kisbetűvel, csak gondoltam szólok hátha ragad rád valami)
274172 fideszes hallgatta meg teljes egészében az őszödi beszédet, 647322 majdnem a felét meghallgatta és a többiek csak azokat a részeket hallották amik le voltak adva a médiában sokszor.
Így megfelel a válasz?
"nemrégiben meghallgattam a teljes beszédet, és rájöttem"
Nem kapkodtad el.
"Van olyan fideszes aki meghallgatta a teljes Öszödi beszédet"
A krumpliszacskó zörgésére érzékenyebb a dobhártyájuk, és felfogni is könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!