14/24 anonim válasza:
Először ki kéne menni dolgozni, de ott biztos hogy folyamatosan romlik a helyzet. Én kint éltem , de nekem nem jött be.
15/24 anonim válasza:
Csak az izmot nézik. Tele van magyar lannyal és zsidóval. Legabb 1Millio van kint.
16/24 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért ! :)
#8-as válaszoló milyen az élet Welsben? Cnc marós vagyok egyedi gyártásban és sok álláslehetőség van a szakmámban arra felé :) Lakhatás pl.
Milyen munkaerőközvetítőket ajánlanál Ausztriába amik korrektek? Csak a Kritzert ismerem eddig :)
18/24 anonim válasza:
18-as vagyok 16#-nak akartam írni
19/24 anonim válasza:
16.
Wels tok jo varos en nagyon szerettem, van minden, sok az ujepitesu keco.
En ott a HOGO-t ismerem, de azt csak vegszukseg eseten ajanlanam mert lehuzosak. Valamint van a TTI , az IDR (Linz), ezek nagyon jok, pontosak, megbizhatoak.
20/24 anonim válasza:
#20 a Hogo-ról én se hallottam jót. A többit lecsekkolom majd.
Köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!