Ausztriában vagyok Szakács április óta június végén tegnap kaptuk a fizetést,mindenki más meg kapta a 13 havi nyári pénzt csak én nem! Rész aranyosan kellett volna valamit kapjak?
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 17:43
1/7 anonim válasza:
Igen, részarányosan szokták adni.
2/7 anonim válasza:
Az első félévre három hónapra részarányosan kellett volna.
Kérdezz rá.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a Weihnachtsgeld-el kapod, a mi cégünknél úgy van, ha valaki abban az évben kezdett!
4/7 anonim válasza:
Kérdezz rá. De ha nem kapod meg, még mindig jobban jársz mint ha magyarországon lennél szakács napi 16 órába minimálbérért. Orbán szerint ez így a jó!
5/7 A kérdező kommentje:
Benzin kút éves állás,én is úgy tudom hogy rész arányossan kellett volna kapnom…
Koazonom
2023. jún. 30. 21:33
6/7 anonim válasza:
Nézd Meg, mi van a munkaszerződésedben.
7/7 anonim válasza:
Én évekig laktam Ausztriában, és úgy emlékszem, hogy amikor elkezdtem dolgozni, mivel tört év volt, ezért én se kaptam akkor részarányosan a 13 havit, hanem a részaránynak megfelelően a 14-el kaptam meg utólag.
Az a tapasztalatom, hogy ilyesmit nem szoktak az emberektől ott lenyúlni, de vannak ilyen kis trükközések.
A többi évben már rendben volta minden, a többiekkel egyszerre kaptam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!