Mennyire ajánlott a Commis de Rang állás nyári szezonban Ausztriában annak, aki soha nem dolgozott vendéglátásban?
Egy max. 130 személyes vorarlbergi hotel éttermében kaptam állásajánlatot úgy, hogy irodába jelentkeztem, de nem szabad a pozíció és ezt az állást ajánlották fel. szombat, vasárnap és ünnepnapokon van
meleg konyha 11:30- 14:00 és 18:00 -20:30, de van délutáni étlap is 14:00- 17:00. Hétfőtől péntekig pedig nyitva az étterem 13 órától délutáni étlappal és 18:00 -20:30 vacsora. Szerda este csak a hotelvendégek számára nyitott.
Tudja az éttermi felettes, hogy semmi tapasztalatom nincs, de nekem olyan fura, hogy tárt karokkal várnak így is. Ingyenes, szép, új, mindennel felszerelt szoba a dolgozóknak, amely 3 percre helyezkedik el a hoteltől, és ingyen ellátás 1800 euro netto fizu mellett heti 48 órában az ajánlat, heti 5 napban. Még tálcát sem láttam sosem :) Általánan mennyire nehéz fizikai munka a Commis de Rang? A nyári vorarlbergi szezonban napi csaknem 9 órában mennyire járja le a lábát az ember és mennyire van kifacsarva általában? Tudom, hogy helye, vendégszáma dönti el, de valami fogalmam kell, hogy legyen erről. Tudom, hogy lasszóval fogják manapság a gasztronómiában a dolgozókat, és gondolom az állandó emberhiány miatt több ember helyett kell helytállni, ami stresszessebbé teheti és fárasztóbbá. Nem vagyok fizikai munkához szokva, mondhatni gyengébb a fizikumom, mert irodai munkához vagyok szokva, így is ajánlott? Igazából a fizetés vonz nagyon, és a hely gyönyörű, bár hogy abból mit lehet kiélvezni a két szabadnappal, azt sejtem... 4 hónap alatt keresi meg az ember azt, amit félretesz majdnem tisztán, és egy gyárban ugyanezért a félretett pénzért 11 hónapig dolgozik. Kell, hogy gyanús legyen az, hogy azonnal alkalmaznának tapasztalat nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!