Megéri elmenni őrködni? Nettó 1400-et ajánlottak óránként. Fix bejelntett munkahely, 24/48-as munkarend. Vagyonőri végzettségem megvan.
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 14:28
1/10 anonim válasza:
Ez jó orabernek számít a szakmában, a bejelentés is pozitív.
2/10 anonim válasza:
Mellette ha kevesled tudsz másodállást vállalni de egyébként az 1400 nem rossz.
3/10 anonim válasza:
Ha teljes bére bejelentenek, a szabikat kiadják és ki is fizetik, ünnepnapokat duplán fizetik, akkor igen, jó hely.
Eddig egy ilyen cégről tudtam, ahol jelenleg is vagyok.
4/10 anonim válasza:
Ha nincs jobb igen, ha van jobb akkor nem
5/10 anonim válasza:
Hihetetlen hogy emberek 1400 forintért odaadják egy órájukat. Ezer. Négyszáz. Forint. Akinek ez megéri, annak gondolom elég limitáltak az opciói, de uhhh.
7/10 anonim válasza:
336 ezer úgy, hogy havi 240 órát ott vagy, 10 éjszakád kimarad, mész hétvégén, ünnepnapokon? Nem, nem éri meg, ezért is hagytam abba az őrködést. Többet is keresek normál, napi 8 órában.
8/10 anonim válasza:
Ha van ennél jobb lehetőséged, akkor nem éri meg.
9/10 anonim válasza:
Azért majd ellenőrizd le, h be vagy-e jelentve és mennyivel. És pár hónap múlva ellenőrizd újra.
10/10 anonim válasza:
Na és akik kiugrottak a szakmából hogyan milyen papírral, képzettséggel, szaktudással tették meg?
Mit dolgoznak jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!