Jogos a főnököm indoka, hogy erre hivatkozva nem emeli meg az órabéremet?
24
beszerzési árakról beszéltél te szerencsétlen... azt hol nézi meg? Vagy az írás-olvasás-szövegértés meghaladja a képességeidet? :D
- promociok keszitese, reklamanyag disztribucio
- verseny arak kialakitasa helyi versenytarsakkal szemben
- uzlet megosztasa privat facebookon, linkedinen, twitteren
- weboldal korszerusitese, szezonalis akciok feltoltese
Ezekkel megvagy? na majd utana lehet nyavajogni plusz penzert..
27
Ezt hogyan kéne a valóságban elkepzelni?
- a bolti eladó készítsen saját pénzen, saját eszközben promóciós anyagot, utána saját pénzen nyomtassa ki és munkaideje után ingyen szórja is ki a környéken?
- fogja és cserélje ki az árakat a boltban reggel, amikor a főnök elment?
- spammolja tele a PRIVÁT közösségi mediajat a cég dolgaival, mint egy ovb ügynök?
- saját zsebből iratkozzon be egy we fejlesztő tanfolyamra, végezze el utána pedig saját gépen saját idejében készítsen egy új weblapot? Utána meg hekkelje meg a cégük weblapjat, hogy fel is tolthesse a régi helyett?
Mennyire kell ostobanak lenni egy ilyen komment megirasahoz?
#21 azt írtam, hogy a beszerzési árainkat is megnézném. Tehát én, és egyebek közt azt is. Szövegértés töki, próbálkozzál még szerintem!
"Egy eladónak mi köze ehhez?"
Next level nemazéndógom Béla elméje virágba borul.
26
Bolti eladóként hogy a jóistenbe néznéd meg a beszerzési árakat? Orbán Viktor határidőnaplóját nem néznéd meg esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!