Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Év elején volt béremelés a...

Év elején volt béremelés a cégnél, infécióra hivatkozva plusz arra hogy több feladatom is lett lehetne kompenzációt kérni?

Figyelt kérdés

Hivatalosan multik vagyunk, de gyakorlatilag egy kis kb 30 fős cég. Nincs ranglétra kvázi az ügyvezető mindenkinek a főnöke.

Kimondottan szeret elhajtani bárkit aki pénzért megy, szinte mindegy milyen indokkal. szava járása: nem tud többet adni, itt ennyit lehet keresni, ha máshol jobb, ö nem tart vissza, de persze emberileg bánná ha elmenne stb.

Na most: 14% os béremelés volt aminek anno nagyon nagyon örültem!

Azonban jelenleg annyival emelkedett minden, mintha semmi emelést nem kaptam volna, tehát a fizum reálértéke ugyanaz mint tavaly, hiába az emelés.

Azóta több feladatom is lett, sőt univerzális vagyok, tehát több poszton bevethető, ha valaki hiányzik stb. (kiszállító cég vagyunk, itt jelenleg egyfajta irodavezetői posztot töltök be, de tudok raktároskodni, sofőrködni stb tehát igazából bárkit helyettesíteni)

Egyenlőre nem gondolkodom munkahelyváltáson, de emelés kérésen viszont igen, csak nem tudm hogyan, milyen indokkal álljak oda, hogy ne utasítsanak el.

2022. jún. 8. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérni lehet
2022. jún. 8. 10:17
 2/6 A kérdező kommentje:

persze hogy lehet, csak utána olyan kellemetlen mindkét félnek, ha sikertelen.

A beosztottnak is (nekem) mert nyilván ugy érzem nincs megbecsülve a munkám. A főnüknek is, hiszen nyilván tudni fogja, hogy mivel nem adott, megvan az esélye, hogy nézelődni kezd az illető, és felmond.

2022. jún. 8. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor milyen valaszt varsz erre a kerdesre?
2022. jún. 8. 10:27
 4/6 A kérdező kommentje:
pl azt, hogy akiknél szintén volt báremelés év elejé, azóta volt-e pluszbana háborús helyzet miatt, vagy a nem volt, kért e?
2022. jún. 8. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a volt cégemnél van róla szó, év elején is volt 10%.

De ez most téged miben érint? Tudod előre, hogy nem emel, nem is értelek. Találj másikat, ahol többet kapsz, vidd a felmondásodat és, ha fontos vagy neki alkudozzatok, de az ilyen elenged simán.

Ha vígasztal, nehezen fog találni ilyen mindenre befogható multitask embert. Én pl szembe röhögném.

2022. jún. 8. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Kellemetlen az, ha a lábadra lépnek. És nem ez a szituáció. Pénzért járunk dolgozni. Ha valaki azt mondja, hogy ő bizony nem azért jár be a munkahelyre.. akkor annak mostantól nem jár fizetést.
2022. jún. 8. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!