Egy cégnek kell azzal fogalkoznia ha a béremelését triplán elvitte az infláció? 3%-ot adott, ezt a pénzt 3x elvitte az infláció csak idén-ezzel kell foglalkozzon?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 20:27
1/9 anonim válasza:
Egy cégnek addig kell ezzel foglalkoznia, ameddig a napi operatív működését nem veszélyezteti, hogy a munkavállalók olyan nagy mértékben hagyják ott, az alacsony bérnövekedésre hivatkozva.
Magyarán amíg ki tudják zsigerelni a dolgozókat, addig nem motiválja őket semmi.
Egyébként én is 3%-ot kaptam pont, de nem zavar, banki háttérmunkát végzek, és van időm tanulni mellette, munkaidő alatt is, nem én vagyok a hónap dolgozója, viszont van olyan aki 8% körül kapott, meg is érdemli.
2/9 anonim válasza:
Amíg ez nem okoz a cégnek problémát addig nem kell.
3/9 anonim válasza:
Három százalékos emelesnél 10 százalékos infláció mellett én személy szerint felmondanek, de legalábbis korbe néznék jobb lehetőségek után.
4/9 anonim válasza:
Ha a ceg mukodeset ez nem akadalyozza, akkor nem kell foglalkoznia vele.
5/9 anonim válasza:
Felesleges ezzel foglalkozni. Amúgy ez melyik cég?
6/9 anonim válasza:
Miert kene foglalkozzon vele ha az alkalmazottak se foglalkoznak vele?
7/9 anonim válasza:
Alapítványi iskola adott. Nem megyünk sehová adott. Nem kell foglalkozni vele.
8/9 anonim válasza:
" ha az alkalmazottak se foglalkoznak vele?"
És azok hogyan foglalkozzanak vele? mit tegyenek? mit tehetnek?
9/9 anonim válasza:
8 elmehetsz mas ceghez, interjuzhatsz, ha lesz mit felmutatnod vagy kapsz jobb ajanlatot mashonnan vagy ad a jelenlegi céged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!