Amikor facebook hirdetésben feljön egy IT álláshirdetés, miért reagál rá sok IT-s nevető fejjel?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy nekik több a bérük mint a feltűntetett bérsáv? (pl 1.3-1.5 m bruttó)2023. jún. 23. 19:53
11/15 anonim válasza:
8 te en vagyok? Pont ugyanezt csinlom hasonlo nagysagrendu fizetessel
12/15 anonim válasza:
Komoly IT szakember nem is nézi a Facebookon a hirdetéseket. Állásajánlatokra ott a LinkedIn, a Facebookon bármilyen álláshirdetés komolytalannak tűnik.
13/15 anonim válasza:
"Ez azt jelenti hogy nekik több a bérük mint a feltűntetett bérsáv? (pl 1.3-1.5 m bruttó)"
C fejlesztőként 2 év tapasztalattal még ott a tojáshéj a seggemen, de már most 1.2 a bruttóm. Szerinted?
És ez nem a legjobban fizető terület azért.
14/15 anonim válasza:
12#
"Komoly IT szakember nem is nézi a Facebookon a hirdetéseket"
Random feldobja a facebook. Nem kell rákeresned vagy bármi jelét adnod, hogy aktívan munkát keresel.
Én is napi szinten látok ilyen hirdetéseket, pedig abszolút nem akarok váltani.
15/15 anonim válasza:
#14 Nekem is feldobja, csak nem foglalkozok vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!