Amikor facebook hirdetésben feljön egy IT álláshirdetés, miért reagál rá sok IT-s nevető fejjel?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti hogy nekik több a bérük mint a feltűntetett bérsáv? (pl 1.3-1.5 m bruttó)2023. jún. 23. 19:53
1/15 A kérdező kommentje:
Sok álláshirdetésre reagálnak nevető fejjel de a legtöbb it-s
2023. jún. 23. 19:54
3/15 anonim válasza:
1.5 bruttót tesztelokent megkeresek... Ez vicc penz kategoria
4/15 anonim válasza:
Komoly IT szakember nem járatja le magát azzal hogy nevető smiley-kat posztol facebook hirdetések alá. Igazából egy komoly szakembernek ideje sincs ilyesmire meg le is sz@rja, hogy mi megy a fosbookon.
6/15 anonim válasza:
1,5M bruttó...? Ennyire felhígult már ez a szakma is?
7/15 anonim válasza:
Egy gyakornok is többet keres mint amit azok a hirdetések 10+ év tapasztalatra ajánlanak.
8/15 anonim válasza:
Magyar ehber fizeteseken csak nevetni lehet. Bp-en lakom, Romaniaban van bejelentett lakcimem a joval kedvezobb adozas miatt, igy contractorkent megkeresek evi netto 100 000 dollart. Aki evi netto 50 000 alatt felkel egyaltalan az vagy IT-n kivuli haszontalan droid, vagy megragadt IT-ben alacsonyabb szinten. Nekik szolnak ezek az allashirdetesek amin csak nevetünk.
9/15 anonim válasza:
Ja. Kevés a fizetés.
Párszor én is be akartam nevetőzni 1-1 hirdetést.
Pl.: Nixnek volt egy olyan, hogy "Junior java fejlesztő br 375- br 750ig" és majdnem oda kommenteltem, hogy "Nem nettót akartatok bruttó helyett írni?".
Ez komolyan vicc kategória. A gyakornoki fizetésem ezek szerint a top 20% junior bérben benne lenne egy ilyen bérsánál, ami nevetséges.
10/15 anonim válasza:
9: jah, a minap én is láttam PM állást fbon br 400ért, ami konkrétan a vicc kategória. De azért nem nevetőfejeztem be, mert tudom, hogy sokan dolgoznak ennyiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!