Minimálbér környéke + pótlékok. De ez megint attól függ milyen munkakör. A csomagolóknak annál többet szinte biztos nem fizet.
febr. 28. 06:23
2/9 anonim válasza:
Mint mi? WC takarító? Vezérigazgató?
febr. 28. 13:26
3/9 A kérdező kommentje:
Oda van írva #csomagolás!
febr. 28. 13:51
4/9 anonim válasza:
Amennyit ki tudsz magadnak alkudni
febr. 28. 15:59
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
febr. 28. 22:26
6/9 anonim válasza:
Szomorú de gondolom ők is vettek fel támogatásokat amiket azok a dolgozók is összehordtak a nagy bugyorba. Nem is csodálkozom hogy sok embernek nem vonzó a magyarországon müködtedtett élelmiszeripar. 3 műszak vagy 12 óra gályázás éhbérért.
márc. 3. 19:01
7/9 Meton válasza:
Én olyan havi nettó 350 ezret elfogadnék kezdő fizetésnek, de meg kell kérdezni, milyen juttatások vannak. Versenyképesnek kell lenni, mert olyan munkahely nincs, ahol túlfizetnek. Azt kell mérlegelni, hogy amit kapsz, abból meg tudsz élni, vagy keresned kell másik munkát. Persze minél kisebb az igényed, annál több munka közül választhatsz. De gondold végig, hogy akarsz-e túlórázni például, mert akkor ez lényegesen megdobhatja a fizud. Azt se felejtsd el, hogy idővel képezheted magad, ami szintén több pénzt jelent. Mindig előre gondolkozz, mert sokan azt csinálják, hogy folyamatosan váltogatják a munkahelyüket, így soha nem lesz normális fizetésük. Ha olyan munkát találtál, amiben nincs jövő, akkor persze kell váltani, de egyébként jobb egy helyen maradni és folyamatosan fejlődve jobb fizut elérni.
márc. 4. 08:37
8/9 anonim válasza:
Nettó 350 csomagolásra? Ne viccelj már, te hol élsz. Ráadásul húsipar, jellemzően a legszarabbul fizető ágazat. Tudom, mert ebben dolgozom.
Ez tipikus minimálbéres állás. Tehát az alap órabér a mindenkori minimálbér +max. 10%, erre jönnek rá egyéb bónuszok és főleg a pótlékok, amelyek megdobják elviselhető szintre. 350-et talán úgy keres az ember ilyen pozícióban ha folyamatosan túlórázik, hétvégéken is dolgozik stb.
márc. 4. 10:40
9/9 Meton válasza:
Szerintem a 350-et azért megadják, végülis nehéz fizikai munka. Valószínűleg túlóra is van bőven. Én is dolgoztam nagyon kevés pénzért, persze nem sokáig, de mindig is csodálkoztam, hogy tudnak egyesek kevés pénzzel megelégedni. Persze van, akinek a munkája egyben hobbi is, akkor meg a szórakozásért még fizetnek is. Azt viszont nehezen tudnám elképzelni, hogy valaki élvezetből akarna mondjuk a Kométánál dolgozni.
Ha viszont valóban keveset fizetnek, akkor nagy eséllyel olyanok dolgoznak ott, akiket máshova nem vennének fel. Börtönből szabadultak, kisebbségiek és hasonlók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!