Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teams állásinterjú, hogyan...

Teams állásinterjú, hogyan köszönjek miután bejelentkeztem, mit mondjak? Kire és hova nézzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, pénteken lesz egy teams állásinterjúm, mikor csatlakozzak be? Legyek nagyon pontos? Hogy köszönjek? Mutatkozzak be vagy nem kell? Milyen tapasztalatotok van?

Ha bárki bármit tud, s van tapasztalata, nagyon szívesen fogadom a válaszát! :)

2023. jún. 19. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is online interjúm volt (Kiberbiztonsági mérnök pozíció), én pontosan érkeztem, de azért előtte bejelentkeztem 1x teszt jelleggel, hogy minden működik-e: webkamera, mikrofon, egyáltalán beenged-e a fiókommal stb...

Nálam több résztvevő volt, én egy Szép napot!-tal köszöntem majd felajánlották a tegeződést. Először ők mutatkoztak be, elmondták hogy miről szól a pozíció, mit kell csinálnom stb... utána én mutatkoztam be. Ezt követően volt egy nagyon gyors angol kör ahol kb annyi volt a kérdés hogy mi a hobbim erről beszéltem 5 percet és kész.

Utána volt a szakmai rész ahol programkódokat kellett értelmeznem és azt hogy adott feladatot hogyan oldanék meg valamint egy tűzfal konfigurációval kapcsolatos feladat.

Ezt követően megkérdezték hogy van-e még bármi kérdésem vagy mondanivalóm illetve a CV-ben szereplő bérigényem az elhangzottak után is aktuális-e, valamint ha pozitív elbírálást kapnék akkor mikor tudnék kezdeni. Ebből azért éreztem hogy túl rosszul nem sikerülhetett az interjú.

Nagyjából másfél órás volt az egész, másnap fel is hívtak hogy részükről rendben van a bérigény is valamint a szakmai interjún is megfeleltem, úgyhogy ha részemről is rendben van akkor köthetjük a munkaszerződést.

2023. jún. 19. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm szépen a tapasztalatod! Ment a zöld kéz. :)
2023. jún. 19. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt teams interjúm. A két vezetőm volt jelen, vagyis a csoport és az osztályvezető.

Én is csekkoltam már előbb, hogy tudok-e csatlakozni és működik-e a technika, majd kb. 3 perccel az időpont előtt léptem be. A csop.vez. már ott volt. A szép napot korrekt, belőlem egy "üdvözlöm" csúszott ki, amikor csatlakozott az osztályvezető, szintén.

Elmondták miről is van szó, majd megkérdezték rólam mit kell tudni, illetve mennyire passzolnak az elképzeléseink. Kb. fél óra alatt letudtuk, viszonylag kötetlen beszélgetés lett és ennyi. Nem sokkal később meg is állapodtunk, ennek két éve és azóta is többet látom a kollégáimat teamsen, mint élőben. :D

2023. jún. 19. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Először mindig a HR-es kezd el beszélni.
2023. jún. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!