Regisztrálhatok egyszerre több diákszövetkezet oldalán is?
Figyelt kérdés
Fontos megjegyezni, hogy esetemben nem arról van szó, hogy több diákszövetkezettel kötök szerződést. Egyetlenegy munkát keresek, viszont nyilván több lehetőséget is találtam. Az elsőre már jelentkeztem is, de még nem hívtak vissza. Viszont a B és C tervemet más diákszövetkezet oldalán találtam meg. Legális, ha oda is regisztrálok? Az is elfogadható, ha mondjuk mind2/3 helyről visszahívnak, elmegyek mindegyik állásinterjúra, és majd utána döntök? Nem tudom hogy működik, és erről nem találtam semmi infót.2023. jún. 16. 15:56
2/4 anonim válasza:
Lehet több szövetkezethez is regisztrálni.
Nekem volt egy nyaram ami 2-3 napos rakodós munkákkal telt nagyjából 5 különböző szövetkezetnél.
Interjú csak elsőknél volt, utána már csak felhívtak, hogy másnap reggel hol lehetne kezdeni, x napig tart, érdekel-e.
3/4 anonim válasza:
Lehet simán, nálunk a városban 4 diákszövetkezet van, mindegyiknél tag voltam mert hol itt volt jobb meló hol ott. Sok munkánál amúgy nincs állásinterjú se csak a szövetkezettel kell egyeztetni hogyan érsz rá és ha a kinézett munkahelynek az jó mehetsz is.
4/4 anonim válasza:
Több szövetkezetnél is lehetsz tag ha ezt a szerződés nem tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!