Ciki, ha ugyan arra a pozícióra jelentkezem újra, amit korábban visszautasítottam?
Tehát, tavaly nyáron kaptam volna egy munkát, voltam interjún, fel is vettek volna, de aztán visszautasítottam.
Naív pályakezdőként azt hittem találok jobbat, keveselltem a bért stb stb….
Életem legrosszabb döntése volt. Utána hónapokig munkanélküli voltam, nem találtam semmit és végül csak csak betanított munkásnak vettek fel minimálbérért. Tehát ráfáztam rendesen.
De most megint keresnek oda embert.. Jelentkezek mégegyszer, de gondolom megismernek. Valószínűleg be sem hívnak már.
Ha felajánlották, akkor úgy gondolták, hogy alkalmas vagy. Meg is írhatod, hogy pályakezdőként tévedtél a munkaerőpiaccal, munkalehetőségekkel kapcsolatban. Megírhatod, hogy azóta is érdekel a terület, sokat olvastál róla, amig munkát kerestél, stb. És tényleg keress valami anyagot, hogy tudj válaszolni, ha rákérdeznek.
Viszont előfordulhat, hogy nem olyan bért ajánlanak fel, mint előzőleg (beleszámítva az infláció miatti béremeléseket), a rosszabb alkuhelyzetednek negfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!