Pályakezdőként miért ilyen nehéz elhelyezkedni? Csak gyárba vesznek fel szakmai tapasztalat nélkül, azt meg nem tudok szerezni.
A gyakorlati helyen sem nagyon foglalkoztak velünk. Pár óra után haza is eresztettek. Szakmai feladatot nem adtak a kezünkbe. Max ilyen iratokat kellett összekapcsozni, pakolni meg ilyesmik
Végzés után én gyárba mentem dolgozni.
Egy évet lehúztam soron.
Egy évet a szakmámhoz közelebbi területen.
Mi a szakmád?
Amúgy igen nehéz kezdőként elhelyezkedni, ezért kell szakmai gyakorlatot jól megválasztani és ha van lehetőség gyakornokoskodni egyetem mellett.
Egyébként meg kell egy jó CV, add be mindenhova még akkor is ha x év tapasztalatot várnak, és próbálkozz.
Ha van egy piacképes diplomád akkor 100% hogy nem mennék gyárba, mert utánna még nehezebb lesz elhelyezkedni a területeden.
Ha van szakmai tapasztalatod BÁRHOL, azzal máris beljebb vagy mint most.
Ehhez kitűnő egy gyár.
Aztán, munka mellett képezheted magad otthon, pótolgathatod ami tanulás közben kimaradt.
Egy év után érdemes szétnézni és akár egy olyan gyárban elhelyezkedni ahol van a szakmádhoz kötődő részleg.
Ha lehúzol ott is a soron 1-2 évet, van esélyed átkerülni, de ehhez folyamatosan tréningezni kell magadat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!