Tényleg túl spórolós lennék?
Szerintem kifejezetten jó anyagi helyzetben vagyok. Van egy hitelmentes fővárosi lakásom, hitelmentes viszonylag új autóm, nettó 1 milliós fizetésem. Mégsem szórom a pénzt, és ezért a baráti körben kb én vagyok megvetve. Sokszor kvázi vicc tárgya vagyok, hogy jó nekem a bárban a jameson, nem veszek jobb whiskyt, hogy nem taxival megyek haza, hanem tömegközlekedéssel, vagy hogy nem fizetek elő a 2 gigabites netre/a sokadik streamingszolgáltatóra. Nekem tökéletes a c&a-s pulóver, nem kell boss meg rlauren, stb.
Tényleg spórolós lennék ezek miatt? Azt látom magam körül, hogy emberek fele ennyi pénzből sokkal drágább ruhákban járnak és sokkal több mindenre költenek.
Legjobb sportzakóimat egyetemista koromban turiban vettem pár ezer forintért, Hugo Boss is volt benne. Ha most is járnék ilyen helyre, most is megvenném, ha jó, függetlenül attól, hogy mennyit keresek. Úgyhogy ha te jól érzed magad abban a pulcsiban, akkor ne foglalkozz semmivel.
Majd 10 év múlva jártassák a szájukat a haverok, hogy kiszórtak egy csomó pénzt a semmire. Megtakarításuk meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!