Tényleg meg lehet élni 120 ezer Ft-ból, mi a véleményetek az ilyen spórolós emberekről?
Haverom kb. 120 ezerből él meg azt mondja és levezette hogyan is él így meg..
Albi, hitel: 0 ft.
Rezsi: 30 ezer (haverral közösen laknak)
BKV bérlet: 10 ezer
telefon, internet 10 ezer
Kaja: 50 ezer
Egyéb: 20 ezer
Kb. úgy tudom 240 ezres a jövedelme és így szép összeget tessz félre minden hónapban
38 éves gyereket családot nem akar..
Én elhiszem, hogy megél ennyiből.
"és így szép összeget tessz félre minden hónapban"
Évi kevesebb mint 1,5 millió az minden csak nem szép összeg.
Havi 100ezret elrakni 20-as éveid közepén-végén még jónak mondható. 38 évesen már nem annyira, szerintem.
Látod, le van vezetve, meg lehet.
"Nem attól leszel gazdag, hogy mennyi pénzt költesz el, hanem attól hogy mennyit tudsz megtartani."
Ismerősöm 200 keres.
80 - megy anyukának, mert még otthon lakik (albidíj, mert nincs saját lakásuk +rezsi +kaja)
20 - telfonszámla
10 - bkk bérlet
90 - marad neki, ez olyan költőpénzszerű, ruha, sörözések, haverokkal beülni valahová
0 félretett pénze van és nem bejelentett az állása
37F és akarna családot, de ennyi pénzzel nem nagyon foglalkoznak vele a nők
"90 - marad neki, ez olyan költőpénzszerű, ruha, sörözések, haverokkal beülni valahová"
Aki 37 évesen 90e-t elszór havonta erre, az inkább ne akarjon családot.
És mire spórol? Ez inkább vegetálásnak tűnik.
Saját a lakás? Mert sem albérletet, sem hitelt nem fizet. Ezt nem sokan tehetik meg. Nyilván itt a legnagyobb különbség, ha albérletet is kéne fizetni, akkor ő sem tudna érdemben félre rakni.
Saját a lakás?
Nagymamája meghalt nagyon nagy értékű házban lakott és azt a házat eladták és abból vett lakást...
#9:
Hát igen. Tehát örökölt, nem is keveset. Ha nem örökölt volna, akkor egyik napról a másikra élne ekkora fizetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!