Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg meg lehet élni 120...

Tényleg meg lehet élni 120 ezer Ft-ból, mi a véleményetek az ilyen spórolós emberekről?

Figyelt kérdés

Haverom kb. 120 ezerből él meg azt mondja és levezette hogyan is él így meg..

Albi, hitel: 0 ft.

Rezsi: 30 ezer (haverral közösen laknak)

BKV bérlet: 10 ezer

telefon, internet 10 ezer

Kaja: 50 ezer

Egyéb: 20 ezer

Kb. úgy tudom 240 ezres a jövedelme és így szép összeget tessz félre minden hónapban

38 éves gyereket családot nem akar..

2022. máj. 12. 08:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
34%
Igen 16os! Csak hogy a diszlexiának vannak fokozatai, valakinek enyhébb és van olyan, aki az osztálytársam volt, hogy felnőtt korára sem tanult meg folyékonyan olvasni, úgy hogy ő rengeteg könyvet kiolvasott és szeretett is olvasni, mégis szótagolva ment csak neki. Nem kifogás, én magamról tudom azt mennyit próbálkoztam, szorgalmam, kitartásom megvolt és meg is van, de kevés. Ezt azért nem értitek, mert nem vagytok diszesek és örüljetek is neki, hogy nem érthetitek.
2022. máj. 13. 15:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Meg lehet élni. De ehhez az kell, hogy NE albérletben lakjon, hanem saját lakásban/házban,ahonnan munkahelyére be tud járni.

Sokaknak kell a kikapcsolódás(kirándulás, ilyen-olyan műsor), van aki cigizik, kocsija van, tehát ez a költési szint eléggé kevés neki.

Ilyen költés mellett nagy eséllyel az illető nem költ semmire se szinte plusszba, talán drága hobbija sincs.

2022. máj. 15. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!