Milyen munkával érhetném el a célom (saját ház) ha tehetségtelen vagyok mindenhez?
Nem akarok “gazdag” lenni, de minden vágyam egy saját kis házikó olyan helyen ahol van is valami lehetőség.
A környezetemben azt látom hogy ez kétféle embernek sikerül:
- IT-s, főleg fejlesztő
- vállalkozó, főleg valami “házfelújítós” szakmában pl villanyszerelő
Az a baj hogy nekem ezekhez nincs tehetségem.
A programozáshoz szimplán buta vagyok - és ezt nem csak kitaláltam, hanem próbáltam ezt tanulni de nagyon hamar kibuktam, semmi agyam nincs a matekhoz.
A vállalkozásnak meg azok a fajtái amik jól fizetnek megint csak kiesnek, azt se tudom megérteni mi az az áram nem hogy még szereljem, plusz félek a magasban és gyenge vagyok fizikailag (N)
A nyelvtudásom kimerül egy kb. semmivé kopott angoltudásban, nem merek megszólalni rajta mert nem megy már (tizen-x éve már a nyelvvizsgámnak, azóta nem volt alkalmam használni)
6 év alatt kínkeservesen összehoztam egy bölcsész diplomát, most ilyen területen dolgozok de szerintem amúgy csak azért nem rúgtak még ki mert türelmes a vezetőség.
Nincs olyan hobbim ami pénzre váltható lenne. (Pl. szeretek kertészkedni meg szobanövényezni de 10-ből 9 alkalommal kinyírom a növényeket szóval ebből nem élnék meg)
Próbáltam már képzéseket de mindegyiken elbuktam, úgy érzem semmihez nem vagyok elég okos, tehetséges. Erősségem nincs.
Még csak szép se vagyok hogy onlyfans-ezzek… XD
Lehetséges valahogy elérnem az álmom így, és hozzájutni egy házhoz? Mit kellene dolgoznom így??
Van más is aki nem szupertehetséges és mégis jól boldogul? Hogy csináljátok?
Tényleg irreális elvárásom van anyagilag? 😢 mit tegyek?
10. Hát nem tudom, a környékünkön egy városi panel/garzon kb drágább mint a környező falvakban egy kis ház… házrészt nem is nagyon látok eladót, de amúgy se érzem nagyon biztosnak azt se ha idegenekkel laknék együtt, éltem már így és könnyen pokollá teszik az ember életét. :(((
12. Ő jó a szakmájában, de abból is évtizedek mire egyről a kettőre jutunk. Vállalkozni próbált de hamar el lett lehetetlenítve (kata kinyírása + itt is a saját tulajdon hiánya, kirakták a bérelt helyéről) úgyhogy megint alkalmazott és úgy azért nem keres annyira sokat.
13. Hát kb ezt fontolgatom lassan én is XD
Igen, rengeteg csúszással végül puskázással és hasonló módszerekkel sikerült összehozni egy “büfédiplomát” :/ hármasnál jobb jegyet nem sikerült szereznem végig…
Érdeklődési köröm sok van, nagyon érdekel kb az összes természettudomány, a történelem, irodalom, stb :) de jó ezekben se vagyok, csak élvezem ha passzívan befogadhatom (pl olvasás, filmnézés a témában)
Ha mar van bakkod akkor csak kinezel valahogy, onlyzz lehet tamogatna meg benne:D
Hazra gyujtes IT-skent se egyszeru, brutalis arak vannak
majd a párod épít karriert és biztosítja a házat számotokra.
probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!