Hol érheti el a legjobb karriert, egy abszolút tehetségtelen ostoba, lusta fajankó mint Én?
Légy Cölöp (vagy celeb vagy mi). Elmész egy valótlanságshóba hülyét csinálni magadból aztán onnan már megy minden magától :P
Gudlakk :)
Pénzügyesnek sem nehéz lenni bizonyos pozíciókban.
Én például gyenge vagyok a lexikális ismeretekben, utálok komoly tananyagot olvasni és tanulni, mégis megvan a 300 ezer nettó. Úgy, hogy viszont a tőzsdéhez értek. És nem csak a saját pénzemmel "játszom", hanem másokéval.
Persze alkalmazotti státuszban vagyok, de a nettó fizumból eleget teszek félre, hogy 20 év múlva (25 vagyok) ne kelljen a büdös életben többet dolgoznom, ha nem akarok.
Ha 1 millióból csinálsz 1 év alatt 1,2 milliót és ezt a 15-25%-ot tudod tartani 5 évig átlagban, akkor már Isten vagy a szakmában, mert megverted a konkurensek 80%-át (csak nézd meg a magyarországi befektetési alapok gyenge, gagyi teljesítményét).
Mondjuk ilyen szempontból nem tudom tudod-e a dolgokat magadra vonatkoztatni, mert ha mondjuk a matekhoz, vagy a kitartó, szorgalmas tanuláshoz nincs elhivatottságom és szorgalmam, de azért tehetséges vagyok a tőzsdézésben, a sok pénzből még több pénzt csinálásban. Már 17-18 éves korom óta érdekel a szakma és azóta űzöm.
Ha jó akarsz lenni, valamiben tényleg jónak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!