Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Junior pályakezdő IT folyamatf...

Junior pályakezdő IT folyamatfejlesztőnek mennyi a reális bérigény?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Mi az hogy "folyamat"fejlesztő? Milyen folyamat fejlesztése a cél, milyen programozási nyelvvel milyen tech stackkel milyen frameworkokkel, mekkora méretű cégnél és helyileg hol van a cég?
2023. jún. 6. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapesten, banki szektor, SQL leginkább.
2023. jún. 6. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Tekintve hogy igencsak túljelentkezés van most kezdő IT pozíciókra (nem ritka 100-150 önéletrajz sem egy entry pozira) mivel sok cégnél hiring freeze van ezért ha még csak most küldöd be a CV-t én annyira nem mernék nagy összeget beleírni, mert lehet be sem hívnak. Bruttó 600 - 700 közötti ranget adnék meg.
2023. jún. 6. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

3# Szerintem nem kell félni a magas összeg megadástól.

Minden azon múlik, hogy hogyan teljesítesz az interjún.

Ha nem nyűgözöd le őket, akkor hiába adsz meg egy minimálbéres kezdő fizetést, akkor sem hívnak vissza.

Ha meg kellesz nekik, de drágának tartanak, akkor adnak egy alacsonyabb ajánlatot, esetleg elmagyarázzák 2-3 percben, hogy a tapasztalatod szerint ennyit látnak reálisnak.

Nem kell már az elején a kérdezőnek maga ellen licitálni.

------------------

Pontos összeget meg nem lehet mondani, mert már az egyetemen rettenetesen szétnyílik az olló. Van akit úgy vesznek fell, hogy abszolút semmit sem tud és hónapig betanul, majd kb összesen 6 hónap mire kap normális feladatokat.

Meg olyan is van, aki olyan jó, hogy 1 hét után már rárakják egy projectre és hamar képes elég nagy felelősséget vállalni.

Nyílván a kettő között elég nagy az eltérés érték teremtés tekintetében. Meg nagyban függ a cég mértetétől és helyzetétől is.

Szóval egy junior fejlesztői fizetés (tudom, te nem teljesen az leszel, de azt nem tudom) elmegy lazán Br 400-tól br. 900-ig is.

2023. jún. 6. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Javasolom, hogy nézzed meg a Hays Salary Guide-t és a Randstad hasonló kiadványát, különösen, ha pályakezdő vagy semmi különleges képességgel, akkor ott nagyjából láthatod azt, hogy mennyit lehet kapni. Google a barátod.
2023. jún. 6. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Korábban nézegettem, azonban kíváncsi voltam, hogy az itteniek mit mondanak, esetleg tapasztalhattak.

Ahogy én néztem, hallottam, tapasztaltam, olyan 700-800k br. tartományt találtam többször is belőhető bérigénynek. Persze számoltam azzal is, ha jó a kafetéria mennyisége így 650-750k br-val is kalkuláltam.

2023. jún. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!