Debrecen GLOBUS?
Figyelt kérdés
Sziasztok, vidéki pályakezdő vagyok. Valaki aki már dolgozott vagy esetleg dolgozik a Globusba tudna nekem véleményt írni?2023. máj. 5. 21:52
1/6 anonim válasza:
Tudna.
Csak ha esetleg nem olvassa a kérdésed, akkor nem fog.
2/6 anonim válasza:
Én még az elődjénél, a DEKO-ban dolgoztam, akkor egy nagyon jól fizető stabil cég volt. Aztán szétlopták.
Hogy mára mi maradt belőle azt nem tudom, annak idején 4 ezren dolgoztunk ott, és nagyon szerettük.
De ez nem igazán lehet alap a mai utánérzés megítéléséhez...
3/6 anonim válasza:
2-es, ja jól fizető cég volt. :D Éhbérért pár éven belül full reumás lehettél.
4/6 anonim válasza:
3 - a hülyéket sehol sem fizetik jól - a DEKO-ban nem is alkalmazták!
Úgyhogy erről semmit sem tudhatsz.
5/6 anonim válasza:
4-es nyilván a dekoban a borsót i diplomások válogatták olyanok mint te, idi@ta.
6/6 anonim válasza:
Maga a cég egész normálisan jogilag rendszerűen dolgoztat. De a munka általában igen pocsék és a felettesek sem a legkedvesebbek, a csarnok fűtetlen és hűtetlen a csomagoló részlegen de talán a másikon is. A fizetés alacsonynak mondható. Szóval összességében akkor ajánlom ha nincsenek nagy elvarásaid. Ezt most igazából azoknak írom akik most látják ezt évekkel, az eredeti kérdéssel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!