Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Otthonról végezhető munka?

Otthonról végezhető munka?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Jelenleg kismamaként , itthon vagyok két picurkával. A GYED-em annyira kevés, hogy szinte alig tudunk belőle kijönni havonta, azért ilyen kevés mert szociális otthonban dolgoztam, ahonnan hamar elkellett jönnöm , nem tudtam terhesen dolgozni..szagok, fertőzések miatt stb.

Most még a tápszer árát is felemelték, és hiába ikrek , egyedül a Családi pótlékból jár dupla. Egyedül nevelem őket , gyerektartást sem kapok jelenleg. Szeretnék tenni az ügy érdekében , de sajnos nem találok semmit.

Csak online reklámozás , ami nekem nem lesz sikeres soha annyira, hogy pénzt keressek vele. Németül beszélek társalgási szinten , kinn ápoltam évekig Ausztriában. A kérdésem az lenne , hogy nincs-e itt valaki , csodák csodájára.. aki tud valamilyen otthon végezhető munkát nekem , ami egy kis plusz bevételt hozna havonta. Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2023. jún. 6. 07:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező, állambácsitól megigényelted a havi 50 ezer gyerektartást? Ha nem, akkor miért nem?
2023. jún. 6. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy az apuka fizeti a gyerektartást.

Kaptál valami használható ötletet, kérdező?

2023. jún. 6. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Milyen volt kint dolgozni Ausztriában ápolóként?
2023. jún. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!