Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthonról végezhető távmunka?

Otthonról végezhető távmunka?

Figyelt kérdés
Tényleges munkára gondolok, pl. adatrögzítés, gépelés... A neten nem találtam semmi valóst, csak ilyen MLM-szerűeket. Főállásom mellé, plusz kereseti lehetőséget szeretnék. Esetleg tudtok linket, hogy hol találok ilyesmit?

2021. máj. 31. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nincs semmi olyan, ami otthon végezhető, szaktudást és gyakorlatot nem igénylő munka.
2021. máj. 31. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nincs ilyen. Ha létezne akkor mindenki ilyekekel piszmogna mellékállásban fizetéskiegészítésnek, de nincs.
2021. máj. 31. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Amihez nem kell tudás az a kérdőív kitöltés,bár attól gazdag nem leszel az már egyszer biztos,ha esetleg érdekel küldj egy emailt és küldöm az oldalakat.

Arra nem gondoltál hogy képezd magadat? Pl weblap karbantartó,úgy is annyi oldal van már,biztos jó volna mellék állásnak is,de az sem kizárt ha jól csinálod fő állásban is tudod később csinálni.

Hajrá.

2021. jún. 1. 01:32
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

3-as! Jelenleg tíz éve ezzel foglalkozom, de Home Office nem megy. Tavaly tavasszal tettünk egy kísérletet. Nem vált.

És szerencsétlennek ne küldj te semmilyen oldalakat, mert azt bárki tud. Olyant nem, ami valós munka és keresni is lehet vele.

2021. jún. 1. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ezek a Call Centeresek valósnak tűnnek. Meg adatrögzítő, gépelőt is találtam. Igaz sok helyen már feltétel hogy saját korlátlan előfizetésed legyen. Tapasztalatom nincs ezekkel, de ilyen állásokat nézegetek most és ami olyan volt, arra írtam is. Home office, de nem képzettség nélkül. Ezt a Kérdező sem írta egyébként.
2021. jún. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!