Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ön tud-e számítógépes munkát...

Ön tud-e számítógépes munkát ajánlani a számomra ?

Figyelt kérdés

Volt egy állásinterjún (fizikai munkával kapcsolatban), ahol azt mondta az illető, hogy ők olyan embert keresnek, aki fel tud emelni egy tankot is, meg azt mondja, hogy látja, hogy szépen meg van szerkesztve az önéletrajzom, látja, hogy a számítógépes dolgok vannak a leginkább kiemelve, ezért szerinte számítógépes állásra jelentkezzek. Megkérdezte, hogy milyen játékkal szeretek játszani, mondtam neki, hogy DC Universe Online-al, ő meg azt mondta, hogy a League of Legends-et szereti.

Kerestem, de nem találtam olyan számítógépes állást, amihez nem kell diploma, nem kell tárgyalóképes angol nyevltudás, nem kell hasonló munkakörben szerzett tapasztalat. Dolgoznék én 8 vagy 12 órában, de a 8:30 vagy 9 órás munkákat nem vállalom.

Van ajánlat ?

2023. jún. 2. 23:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

18

Igen, így van.

2023. jún. 9. 00:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, jelentkezz portásnak vagy recepciósnak, ott elegendőek a meglévő számítógépes ismereteid.
2023. jún. 9. 11:41
 23/30 A kérdező kommentje:

Nincs recepciós munka a lakóhelyem közelében, amiket találtam interneten, azoknál elvárás a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat és a tárgyalóképes angol nyelvtudás, de ezeket a tudásokat nem értékelik magas fizetéssel. Meg ugye elvárás közeli lakhely. Egyszer jelentkeztem egy gyárba, visszahívtak, hogy kiszámolták, hogy 2,5 óra lenne az odaút, meg 2,5 óra a visszaút is, így a napi 8 óra munka meg a 6-7 óra utazás (Mert ugye a vonat nem 5 percenként megy) nagyon megterhelő lenne, inkább ne vállaljam.

El is dicsekedett vele, hogy neki 30-40 perc kell, mire odaér a munkahelyére.

Postásnak nem érdemes jelentkezni erre felé, mert az alacsony fizetésen kívűl a problémák, hogy sok a kutya az utcákon, nincs csengő a legtöbb lakosnál, kerítésen keresztül is ugatnak a neveletlen kutyák, ami azért visel meg, mert a szomszédok kutyái is egész nap ugatják a semmit, nem lehet tőlük nyugodtan WC-zni, fürödni, aludni. Ilyen hangzavaros munkavégzést nem bírok, megtanultam azt már, hogy egy normális kutya csendben is tud figyelni.

A levelezős vagy bejárós tanulásnál is előjönne az a probléma, hogy a neveletlen szomszédkutyák zajától nem lehetne tanulni, az egyik szomszéd még versenyezni is szokott a kutyájávál, hogy melyikük tud a hangosabb lenni.

Olyan munka kell, ahol nem zavarnak, tud koncentrálni az ember és meg lehet belőle élni annyira, hogy sokat lehet félretenni.

2023. jún. 9. 13:28
 24/30 anonim ***** válasza:
Az élet császára vagy, kérdező! :DD
2023. jún. 9. 13:31
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. jún. 9. 13:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Igaza is van kérdezőnek, legjobb a mamahotel!
2023. jún. 9. 13:38
 27/30 anonim ***** válasza:
Minek dolgozni, ha úgyis eltartják az embert, nem igaz?
2023. jún. 9. 13:38
 28/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked MINDENRE IS van kifogásod. Ha nem tehetnéd meg, hogy nem dolgozol, mert a megélhetésed múlna rajta, akkor az lenne a legkisebb gondod, hogy ugatnak a szomszéd kutyák. Van füldugó, vagy vegyél fel egy fejhallgatót, és hallgass zenét tanulás közben. Egyébként kezdem azt érezni, hogy ez troll kérdés, és csak provokáció az egész.
2023. jún. 9. 15:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként kezdem azt érezni, hogy ez troll kérdés, és csak provokáció az egész."

Nagy mágus kérdező, az már biztos! Jól csűri, csavarja a szavakat! :D

2023. jún. 9. 21:15
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt, egyértelműen csak szórakozik...
2023. jún. 10. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!