Melyik játékot ajánlanátok számomra a legjobban?
Figyelt kérdés
A gépem szerintem elbírná , de azért leírom ide : CPU Intel i5 11400f , GPU Gtx1660s , 8Gb RAM.
Nyitott vagyok bármely játékra amiket ajánlottok , de nem szeretem a horrort , se az animés játékokat. Ár kategória mindegy. Előre is köszönöm!
2023. ápr. 14. 22:45
1/11 anonim válasza:
Most én az elderscrolls online-al szemezgetek. Most hétfőig ingyenes 25 ezer helyett…szerintem elég jó lehet..de mondjuk én csak rpg, mmo rpg-kell szoktam játszani…nem tudom de az megér egy misét. És amúgy a géped simán el is vinné…ha meg laza kikapcs akkor a spiderman remasterd is elég jó (bár én a negyedénél abba hagytam)
2/11 anonim válasza:
Hát úgy műfajban sincs eléképzelésed? Mármint mert rnegeteg jó játék van, de tényleg kisrégényt lehetne írni csak a címekből.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves 2. Igazából, kaland , kaland-akció , akció műfajt szoktam játszani , de persze ez nem azt jelenti hogy ezen kívül más műfajú játék nem érdekelne. Igazából arra lennék kíváncsi hogy ki milyen , melyik játékot/játékokat ajánlaná mert ami nekem vannak azok nagyrészt vagy meguntam vagy végig vittem.
2023. ápr. 14. 23:46
6/11 anonim válasza:
Na így már könnyedebb. Elsőre pl az új Tomb Raider trilógia mindenképp ajánlott, de nem rég jött ki az Uncharted is PC-re, az is pont ebbe a stílusba esik.
7/11 anonim válasza:
Na így már könnyedebb. Elsőre pl az új Tomb Raider trilógia mindenképp ajánlott, de nem rég jött ki az Uncharted is PC-re, az is pont ebbe a stílusba esik.
8/11 anonim válasza:
Red dead redemption 2. Kedvenc játékom!
9/11 anonim válasza:
Most szórakozol? Miért másolod a válaszom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!