Melyik vezetékes fülhallgató éri meg a legjobban? Volt már nagyon sok fülhallgatóm,de mind kieesett a fülemből... Már van egy "kiszemeltem",ár-érték arányban jónak tűnik,ti mit gondoltok? Linket a leírásban találtok.
Számomra tökéletes lenne egy ilyen :)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát,természetesen mennek a zöld pipák ;)
Nagyon szépen köszönöm a linkeket,de nincs fülhallgatóm,mind tönkrement,de azért még egyszer köszönöm a segítséged :)
Megrendeltem a fenti terméket.
Nekem ez volt, a régi samsung telómhoz adták és amíg nem lett kontakthibás, addig tökéletes volt teljesen, kényelmes, jó hangzás, és nem drága-3 évig kibírt mindent:
Vettem kb 1,5 éve ebből 2-t, mert féláron árulták és egy 20-asból kijött 2 db. Most is ez van és baromi jó, minőségi, hangzása már-már a profi cuccokat súrolja:
4. Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen részletesen leírtad! :)
Nekem tegnap jött meg a rendelésem,nem csalódtam,nem drága,ár-érték arányban,mondom kibontom megnézem a telefonomon,Xiaomi Redmi Note 8 Pro,hatalmas meglepetés ért,úgy dübörög benne a basszus,hogy az valami hihetetlen,méterekről hallani,szóval csak óvatosan,aki ilyet akar,kényelmes,minden,legjobb fülhallgatóm eddig,ráadásul 11.-én rendeltem,és már itt volt 12-én,szóval nagyon gyorsak,és korrektek,értesítenek minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!