Ön tud-e számítógépes munkát ajánlani a számomra ?
Volt egy állásinterjún (fizikai munkával kapcsolatban), ahol azt mondta az illető, hogy ők olyan embert keresnek, aki fel tud emelni egy tankot is, meg azt mondja, hogy látja, hogy szépen meg van szerkesztve az önéletrajzom, látja, hogy a számítógépes dolgok vannak a leginkább kiemelve, ezért szerinte számítógépes állásra jelentkezzek. Megkérdezte, hogy milyen játékkal szeretek játszani, mondtam neki, hogy DC Universe Online-al, ő meg azt mondta, hogy a League of Legends-et szereti.
Kerestem, de nem találtam olyan számítógépes állást, amihez nem kell diploma, nem kell tárgyalóképes angol nyevltudás, nem kell hasonló munkakörben szerzett tapasztalat. Dolgoznék én 8 vagy 12 órában, de a 8:30 vagy 9 órás munkákat nem vállalom.
Van ajánlat ?
Most leszek 36 éves, a számítástechnikai ismeretekhez odaírtam, hogy Windows 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8, 10, 11,
MS Office 2003, 2007, 2010, 2013, 2016.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!