Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 380 ezres nettó fizetéssel...

380 ezres nettó fizetéssel lúzernek számítok?

Figyelt kérdés
30+ férfiként.

2023. máj. 31. 20:41
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Ja! Bírom az "orvos/ügyvéd/programozó stb"- vagyok embereket. Nekem is volt ilyennel "kalandom" más fórumon, privátban. Minimálisan is konkrétabb orvosszakmai kérdésem után többé nem válaszolt...

Köszönöm!

2023. jún. 2. 16:56
 52/54 anonim válasza:
100%

Olyan elképzelhetetlen számomra, hogy egy orvos két vizit között a gyakorikerdeseken henceg a fizetésével, ugyanez igaz egy ügyvédre, aki két tárgyalás között megosztja, hogy mennyi az annyi. Ezek a "kisemberek", akiknek itt lehetőségük van megélni egy másik világot, ahova vágynak. Mondom ezt úgy, hogy átlagos fizetésem van (a valósághoz képest átlagos, nem keresek annyit, mint te).

Ha elképzelem az itteni milliomos kommentelőket, akkor férfiak, legalább 30 éves BMW-jük van, tetkó- vagy sárkánymintás pólót hordanak, hozzá nyakláncot viselnek.

2023. jún. 2. 17:07
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy lúzer, max akkor ha te annak gondolod magad.Ha te jól érzed magad 380 ezres fizuval akkor ennyi. Ha valaki beugat hogy nettó 5 milla alatt nem kel fel meg hogy szar akkor őket nézd levegőnek.
2023. jún. 2. 19:55
 54/54 A kérdező kommentje:
Ráadásul nincs tízmillió+ lakás/autó, esetleg személyi hitelem, mint a kortársaim túlnyomó többségének, nem élek kényszerházasságban a csok/babaváro miatt. Olyan horror sztorikat láttam, látok a tágabb környezetemben, hogy kösz, inkább kihagyom.
2023. jún. 3. 06:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!