380 ezres nettó fizetéssel lúzernek számítok?
Igazad van ,
20as voltam.
Mai világban mindenki csak a pénzt keresi , azt hiszik hogy focista létére sztár lett😂😂.
Negyed annyit se tanult mint egy Mérnök
Mi is a legfontosabb?
Az egészség.
Hiába van 20 milló FT -om ha beteg vagyok , de nem tud meggyógyítani az orvos , hiába mondom azt neki , hogy , adok akkor 10 millót , ha ő mégis azt mondja , hogy nem tehet semmit, akkor is odaveszett a boldogság. Mindent meg lehet venni , egészséget NEM. Szegény rákos beteg ember hiába gazdag, ha nem tudnak rajta segíteni, lehet aztán neki 100 milló FT-ja.
Ha van pénze az embernek akkor azt általában kényelemnek hívom. Nem boldogságnak , ki hogy fogja fel.
#34 es voltam.
Ennyit kerestem én is fél éve. Aztán megemelték. Tudtam előre, hogy érdemes vállalnám. Ez egy olyan játék, ahol kell némi nagyvonalúság, hiába mond bárki bármit. Család, barátok, vagy a kis gyökszik akik tizenpár éve még munkanélkülin tengődtek volna. Ma meg mindent kevesellnek. A fizudat is. Ne rájuk hallgass.
De ha nem nagyvonalúság a részedről, akkor sem biztos, hogy lúzerség.
Ha kényelmesen élsz, olcsó helyen, magadnak termeled az élelmiszert stb... akkor bőven elég ennyi pénz.
Törekedj ilyesmire és nem érzed magad lúzernek.
"Mai világban mindenki csak a pénzt keresi , azt hiszik hogy focista létére sztár lett😂😂.
Negyed annyit se tanult mint egy Mérnök"
Volt már focistával nekem is dolgom, nem akarom általánosítani, de én azt látom, hogy rettenetesen buta primitív, egyszerű emberek közülük jónéhányan. Valakinek érettséfigije sincs, igazi ösztönlényként viselkednek, ráadásul sokszor egy megye első osztályos focista is olyan komolynak hiszi magát. Meg lehet nézni a sztárdocistákat is. Semmi pénzügyi tudatosság, mindegyik százmilliós autókkal jár, luxusvillák, méregdrága ruhák stb. Igazi primitív ösztönlények. Nézz meg akkor egy Elon Muskot, és mutassa meg valaki, mikor látta nyilvánosan hencegni a vagyonával, és luxusautókból kiszállni, villákban nagyzolni stb.
Senki sem lúzer, aki tisztességesen dolgozik.
Viszont ezt a pénzt még én is megkeresem SZJA-val is 23 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!