Nem sóher az a férfi aki nettó 5-600 ezer Ft-os fizetéssel nem költ wellnessezésre?
Gondolom, értelmesebb dolgokra is el tudja szórni a pénzét :) Kereshet havi kétmilliót is, ha az értelmes hobbijai meg a félrtetett pénze elvisz belőle egymillió-nyolcat.
Ha wellnessezni akarsz, miért nem fizeted magadnak? Hisz nem drága, te mondtad :)
Az eltérő értékrend és prioritás nem sóherség.
Őszintén megmondom, hogy ezt a wellnesses dolgot én is kicsit túlhájpolt, ár/érték arányban nem igazán ideális dolognak tartom.
Ha 2 főre 50e/nap és minimum 2 naprs mentek, az 100eFt. Azt én is sokallanám ilyesmire.
Nem normális az, aki ilyen kérdést feltesz!
Mi f**z közöd hozzá, hogy más mennyit keres és mire költi???
Megmondom hogy működnek az emberek. Teljesen mindegy mennyi pénze van. Amire szeretne költeni az nem drága, megtalálja a módját. Amire nem szeretne költeni az meg mindegy hogy mennyi de drága. És ezzel nincs is baj. Szerintem mind ilyenek vagyunk.
Én például nem járok el éttermekbe, és én se látom értelmét a wellnesezésnek. De 2 wellness hétvége árát simán elszórom a hobbimra évente.
De van ugye a klasszikus példa amikor az illetőnek meg kell vennie a legújabb telefont akkor is ha a gyereke hónap végéig már max a terítőt rághatja kis túlzással.
De a lényeg hogy biztos van olyan dolog amire te sajnàlnád a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!