Nem sóher az a férfi aki nettó 5-600 ezer Ft-os fizetéssel nem költ wellnessezésre?
Figyelt kérdés
Mert azt mondja hogy ezt ő nem teheti meg, mert ez túl drága 2 főnek mondjuk napi 50 ezer forintért.2018. nov. 11. 11:07
11/23 anonim válasza:
Nem azért nem költ rá, mert sóher, hanem mert egyszerűen utálja a wellnest. Miért nem kérdezed meg tőle? Szinte biztos, hogy azt válaszolja, nem szeret ilyen helyekre járni. Főleg, ha másban nem sóher. Ezt nem írtad.
12/23 anonim válasza:
Kije vagy te nekijje, hogy ez a kérdés felmerül?
Együtt vagytok, csak azért savallod, mert nem rád költi?
Tipikua 'aranybányász' kérdés.
13/23 anonim válasza:
Lehet rossz hibás vagyok de 420 ezres fizetéssel nem megyek wellnessezni. Kirándulás meg minden más program lehet de a wellnesst pénzkidobásnak tartom.
14/23 anonim válasza:
Szerintem úgy van vele, hogy ez nem ér meg neki annyit, mármint a wellnessezés. Amúgy ha belegondolsz, aránytalanul drága (mondom ezt úgy, hogy szeretek wellnessezni, és ha már rászántam, akkor nem érdekel, hogy mennyi az ára.)
Lehet, hogy őt ez nem érdekli, nem köti le, és nem ér neki annyit.
15/23 anonim válasza:
Attól hogy valaki jól keres, még nem jelenti azt, hogy azonnal elveri minden pénzét felesleges dolgokra. Ahogy írták, nem attól sóher valaki, hogy nem költi a pénzét olyanra amire nem akarja.
16/23 anonim válasza:
Amúgy azt vettem észre, akinek a "gazdagok" nem szimpatikusak azok úgyis megtalálják azt amibe bele köthetnek.
Ha gazdag, de szakadt ruhában jár olcsó telefonnal akkor "igénytelen sóher". Ha meg Armani öltönyben a legújabb iPhone-al a kézben akkor meg "magamutogató köcsög".
17/23 anonim válasza:
#16 az emberek ilyen faßok manapság...
18/23 anonim válasza:
Már miért lenne sóher? A saját pénzét hadd költse már arra, amire akarja, ő keresi meg. Én se költenék wellnessre, mert nem vonz, akkor most én is sóher vagyok?
19/23 anonim válasza:
Más az ertèkrendje; lehet, hogy másra gyűjt.
20/23 anonim válasza:
Hát nekem külön fizetni kéne, hogy egyáltalán ilyen velnesz izére elmenjek. Nem mindenki talál élvezetet az ilyen baromságokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!