380 ezres nettó fizetéssel lúzernek számítok?
Figyelt kérdés
30+ férfiként.2023. máj. 31. 20:41
41/54 anonim válasza:
Dehogy vagy lúzer! Dolgozol, eltartod magad. Igaz, manapság ennyiből már nem lehet eltartani egy családot, de ha nincs gyerek és nem is szeretnél, akkor simán jó lehet.
42/54 A kérdező kommentje:
Jelen gazdasági, világpolitikai kilátások mellett? Isten mentsen.
2023. jún. 1. 09:25
43/54 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lúzernek számítasz. Viszont ekkora fizetésből nehéz egyről a kettőre jutni.
44/54 anonim válasza:
én phd-val nem kapok ennyit se.. de cserébe alig kell csinálnom valamit..részben szülői segítségnek köszönhetően van még két kisebb kiadott lakásunk. A feleségem szintén phd-val még nálam is kevesebbet kap, de nincs motiváció igazán a változtatásra.
45/54 anonim válasza:
ezért tényleg megérte gürcölni a phd-ért
46/54 anonim válasza:
44-45, hát ja, inkább csak mint kihíhás csináltam meg, de amúgy tényleg nincs sok értelme.
47/54 anonim válasza:
Természettudományos végzettségetek van? Abból tényleg nem lehet meggazdagodni. A barátom biológia szakos volt.
50/54 anonim válasza:
A gyakorikerdesek.hu a milliomosok csevegője, nem tudtad? Itt mindenki millió fölött keres heti 2 nap munkával? Olyan szinten a béka s*gge alatt van a magyarok mentális állapota, hogy én már nevetni sem tudom ezeken a víziókon, csak nézek magam elé, hogy ki fog ezeken az embereken segíteni... Hidd el, a lakosság 90%-a elégedett lenne a te fizetéseddel. Nézd meg a banki statisztikákat, a lakosság el van adósodva, nincs olyan 30-as ismerősöm, akinek ne lenne hitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!