Már nincs home office munka?
Irodai adminisztrátor vagyok. A covid alatt teljes HO volt, majd beálltak arra, hogy heti kettő nap bent, heti három otthon. De már ezt is eltörölték. Most nézegettem állásokat és nem írnak sehol 100% home officet.
Megszűnt teljesen a sima irodai adminisztrációs állásoknál? (Budapest)
Persze, hogy van.
Barátnőm is hasonló munkakörben van mint te és akkor jár be az irodába amikor akar.
Ezen a héten mindennap bejár, mert imádja a munkatársait és szeretne bemenni, de most is volt 1-2 hét, amikor szinte teljesen home officeban volt és azért sem szolnának neki, ha teljesen remoteban tolná.
Én ITn belül dolgozom és én is full home officeban vagyok, csak annyi, hogy időnként a csapatomon belül lévő tagokkal megbeszéljük, hogy mikor találkozzunk és akkor bemegyünk az irodába.
Szerintem ennyi home office mint most van még soha sem volt.
Viszont az az ember, akinek nincs olyan végzettségi, ami megendedné az olyna munkát, ami home officeban jó, ne csodálkozzon, hogy nem tud home officeba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!