Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már nincs home office munka?

Már nincs home office munka?

Figyelt kérdés

Irodai adminisztrátor vagyok. A covid alatt teljes HO volt, majd beálltak arra, hogy heti kettő nap bent, heti három otthon. De már ezt is eltörölték. Most nézegettem állásokat és nem írnak sehol 100% home officet.

Megszűnt teljesen a sima irodai adminisztrációs állásoknál? (Budapest)

2023. máj. 30. 06:52
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Dehogynincs. Csak rendszerint be is van töltve az állás.
2023. máj. 30. 07:43
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Van full HO, csak ne begyepesedett cégeknél nézelődj!
2023. máj. 30. 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
A legtöbb adminisztratív folyamatot az innovatívabb cégek (akik hajlandóbbak teljesen távmunkára hagyatkozni) sokkal nagyobb arányban automatizálták. Ezek a mikiegér melók még el döglődnek a közszférában meg a József Bt. jellegű cégeknél, aztán pár év múlva megoldja őket egy középokos mesterséges intelligencia.
2023. máj. 30. 09:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Van sok, csak betöltve, sokan törekednek rá, hogy ezeket a munkahelyeket megtartsák.
2023. máj. 30. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Van még aki bejár dolgozni?
2023. máj. 30. 10:51
 6/10 A kérdező kommentje:
#3 Még döglődik az OTP-nél, K&H-nál, meg egyéb multiknál is.
2023. máj. 30. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Persze, hogy van.

Barátnőm is hasonló munkakörben van mint te és akkor jár be az irodába amikor akar.

Ezen a héten mindennap bejár, mert imádja a munkatársait és szeretne bemenni, de most is volt 1-2 hét, amikor szinte teljesen home officeban volt és azért sem szolnának neki, ha teljesen remoteban tolná.

Én ITn belül dolgozom és én is full home officeban vagyok, csak annyi, hogy időnként a csapatomon belül lévő tagokkal megbeszéljük, hogy mikor találkozzunk és akkor bemegyünk az irodába.

Szerintem ennyi home office mint most van még soha sem volt.

Viszont az az ember, akinek nincs olyan végzettségi, ami megendedné az olyna munkát, ami home officeban jó, ne csodálkozzon, hogy nem tud home officeba menni.

2023. máj. 30. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, csak nem így hirdetik, elkerülendő hogy olyanok jelentkezzenek akiknek ez a fő motivációjuk, ami érthető is. Ha már "hybrid" valami, azt érdemes megpályázni, aztán a beszélgetések során, de legkésőbb az első 1-2 héten elől, mi a helyzet, mi fér bele. Érdemes nagyvonalúnak, nyitottnak lenni, és abból "engedni".
2023. máj. 30. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is úgy van, hogy elvileg 3+2es hybrid, de már az elején megmondta a főnököm, hogy szerinte ez baromság, mindenki akkor jön be amikor akar. úgyhogy én olyan két hetente egyszer. A jobb fej cégeknél a hybridből is simán lehet majdnem fullos homeofficet csinálni.
2023. máj. 30. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondanál egy két ilyen céget, vagy azt hogy hol érdemes nézni? Barátnőm is ilyen munkát szeretne, de eddig nem járt sikerrel. Pályaváltó, és most már HR területen szeretne dolgozni. Ilyen kondíciókkal is lehet legalább hibrid melót találni?
2023. jún. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!