Hogyan működik ez az "országosan bárhonnan végezhető munka"?
Figyelt kérdés
Van főállásom szombathelyen de szeretnek mellette munkat vallalni es talaltam budapesten egy adatrögzíttői állást ahol azt irtak home officeba is lehet dolgozdni es hogy országosan barhonnan lehet jelentkezni.
Kérdésem az hogy tényleg akár dolgozhatnék innen szombathelyrol is annélkul hogy feljarjak pestre? Vagy ez úgy működik hogy azert neha tenyleg az irodaban kell lenni? Mert felutazgatni nem lenne időm.
2023. máj. 20. 08:16
1/6 anonim válasza:
"home officeba is lehet dolgozdni es hogy országosan barhonnan lehet jelentkezni."
Úgy hogy általában ezek kamuk szoktak lenni.
2/6 anonim válasza:
Havonta egyszer-kétszer a távmunkásoknak is be kell jönni az irodába.
3/6 anonim válasza:
Elég ritka, de létezik. Én egy éve dolgozom full remote, mellékállásban, bár az adatrögzítésnél egy fokkal több szaktudást igénylő poziban, de összesen kétszer voltam benn, amikor átvettem a gépem, meg amikor lecserélték.
4/6 anonim válasza:
Normális cég esetén teljesen felesleges bemenni, nekem van 3 év olyan tapasztalat az önéletrajzomban, ami alatt nem találkoztam kollégákkal, pedig voltak, csak a franc sem utazott el értük az Egyesült Királyságig.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2023. máj. 20. 09:59
6/6 anonim válasza:
Mondjuk megkérdezni esetleg nem gondoltad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!