Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai munkára miért tartanak...

Irodai munkára miért tartanak túlképzettnek diplomával?

Figyelt kérdés

2023. máj. 28. 23:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ez egy büfészak. Nincs olyan konkrét munkakör, amit ezzel be lehetne tölteni. Az égvilágon semmihez sem értek. Nem tudok semmit, amivel egy vállalat hasznára lehetnék. Egy büfészak semmivel sem ér többet egy érettséginél. Inkább káros is, mert egy érettségivel legalább nem tartanának túlképzettnek.

Ezért jelentkezek betanított munkákra. Mégis hova mennék egy szaros büfészakkal? Elcsesztem az életem. Egy lúzer vagyok. Én vagyok a legnagyobb barom az egész városban.

2023. máj. 30. 17:50
 22/25 anonim ***** válasza:
74%
Latin szakot végeztem, most egy 5fős csapatot vezetek egy multinál. Nem kellene leragadni az önsajnálatnál, és akkor találnál állást.
2023. máj. 30. 17:52
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Azért nem kellesz, mert a semmit sem érő diplomáddal együtt olyan ostoba vagy, mint akinek 8 általánosa sincs. Diplomával érettségit igénylő állasokra jelentkezel és úgy beszélsz másokról, mintha a Te semmit nem érő diplomád különbé tenne. Az ostobákat sehol nem keresik.
2023. máj. 30. 18:29
 24/25 anonim ***** válasza:
80%
Engem a személyiségem miatt nem alkalmaznak.
2023. jún. 28. 21:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van?
2023. jún. 29. 07:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!