12: Ki mondta? A munkáltató is meg te is.
Ha elutasítják diploma miatt, az azt jelenti, hogy nem alkalmas a munkára.
Túlképzettség az egy elutasítási indok, hogy nekik nem felel meg ő!
"Ha elutasítják diploma miatt, az azt jelenti, hogy nem alkalmas a munkára."
Nem, nem azt jelenti. Mi például azért utasítjuk el a diplomást, mert tudjuk, hogy előbb-utóbb úgyis talál diplomás munkát és felmond, illetve a bérigényük is magasabb szokott lenni, a munkát pedig egy betanított majom is képes lenne elvégezni gyakorlatilag, az éhbérért dolgozni hajlandó prolik pedig sorban állnak.
“ hogy előbb-utóbb úgyis talál diplomás munkát és felmond”
Ez nem így van. 1 éve keresek munkát. 200 helyre adtam be a jelentkezést és sehova sem vettek fel.
1. Szar a CVd
2. Szar helyen keresel.
3. Nem jó állásokra adod be a jelentkezésed.
Vagy ezek mind együtt.
Minden helyre beadtam, ahova nem kell érettséginél magasabb végzettség.
Hol keressek akkor? Állásportálokon keresek. Profession, indeed, vmp
A CV-m meg nem lehet rossz, fizetős szolgáltatással állítottam össze.
Azt nem értem, hogy irodába miért tanulatlan prolikat kerestek. Irodában mindig is diplomások dolgoztak.
"Azt nem értem, hogy irodába miért tanulatlan prolikat kerestek. Irodában mindig is diplomások dolgoztak."
Mit nem értesz azon, hogy ugyanúgy elvégzik a munkát?
Te milyen munkára jelentkezel, amit a diploma nélküliek nem tudnak elvégezni és mégis elutasítanak a diplomád miatt?
'Minden helyre beadtam, ahova nem kell érettséginél magasabb végzettség.'
Olyanokra jelentkezz, ahová diploma kell. Lehetőleg olyan vagy hasonló, mint ami neked van. Mágia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!