Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könnyű fizikai munkáért...

Könnyű fizikai munkáért (talicskával tüzifa behordása fáskamrába) mennyit szoktak fizetni?

Figyelt kérdés
Órabérben vagy köbméterenként?

#órabér #fizetség #fabehordás
2023. máj. 24. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Fix megegyezés tárgya,szerintem se nem órai se nem mennyiségi a megállapodás nem szoktak.
2023. máj. 24. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Órabér általában.

Szar-hugyért.

Aki kér érte pénzt,annak bedobják a sablonszövegeket.

Majd jön más.

2023. máj. 24. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
ez mióta könnyű fizikai munka?
2023. máj. 24. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kitermelésnél az erdei m3-re 2100Ft-ot fizetnek, ágfa esetén 1000Ft, gallyfa esetén meg 500Ft-ot és ez már adott távon belül a szállítást is tartalmazza.

Amennyiben rendelsz találsz pl. 2000-2500Ft-ért kiszállítást max. 30km távra tartalmazza a felrakodást is, így pár méter anyagmozgatásra szerintem ennél kevesebb a reális.

Embert keresel, akkor napi 10-20eFt + 2-3 doboz cigi + sör és bor, de számítsál rá, hogy irdatlan lassúak lesznek pl. nagymamámnál 2 napig csinálta 2 ilyen emberke, amit behordtak csak kupacba szórták és a közelében sem jártak a befejezésnek.

Kénytelen voltam szombaton 10-11 órát rászánni behordtam a maradékot és sorra raktam az általuk behordottat is, ami 1m-el rövidebb lett.

---

Ha megrendelő vagy teljesítménybért fizess!

(Ellenkező esetben meg órabért kérj...)

2023. máj. 25. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!