Könnyű fizikai munkáért (talicskával tüzifa behordása fáskamrába) mennyit szoktak fizetni?
Órabér általában.
Szar-hugyért.
Aki kér érte pénzt,annak bedobják a sablonszövegeket.
Majd jön más.
A kitermelésnél az erdei m3-re 2100Ft-ot fizetnek, ágfa esetén 1000Ft, gallyfa esetén meg 500Ft-ot és ez már adott távon belül a szállítást is tartalmazza.
Amennyiben rendelsz találsz pl. 2000-2500Ft-ért kiszállítást max. 30km távra tartalmazza a felrakodást is, így pár méter anyagmozgatásra szerintem ennél kevesebb a reális.
Embert keresel, akkor napi 10-20eFt + 2-3 doboz cigi + sör és bor, de számítsál rá, hogy irdatlan lassúak lesznek pl. nagymamámnál 2 napig csinálta 2 ilyen emberke, amit behordtak csak kupacba szórták és a közelében sem jártak a befejezésnek.
Kénytelen voltam szombaton 10-11 órát rászánni behordtam a maradékot és sorra raktam az általuk behordottat is, ami 1m-el rövidebb lett.
---
Ha megrendelő vagy teljesítménybért fizess!
(Ellenkező esetben meg órabért kérj...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!