Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha lemaradtam a...

Mit tehetnék, ha lemaradtam a sényői tűzifa osztási akcióról?

Figyelt kérdés

Erdőre nem szeretnék kimenni, mert megbüntethetnek. Ráadásul este kijárási tilalom is van. Fűteni viszont szeretnék.

Hogyan lehetne elintézni, hogy az is kaphasson tűzifát aki nem igényelt?

részletek:

[link]

2020. dec. 9. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de tényleg december 9-én kell arról elkezdeni gondolkodni, hogy mivel fogsz fűteni a télen?
2020. dec. 9. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de eddig nem volt kijárási tilalom és este ki tudtam menni gyűjteni a határba, az erdőbe
2020. dec. 9. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ott volt az egész nyár.

Egyébként rengeteg helyen most vágták le a kukoricát, szóval tele a határ a kukoricacsutkával ,hamar megszárad és bringával zsákonként sokat össze lehet gyűjteni.

Nyilván nem a legegyszerűbb módja, de tulajdonképp a munkádból megvan a tüzelő.Előtte azért beszéld meg azzal akinek a földjén gyűjtögetsz.

Jobb ötletem nincs.

2020. dec. 9. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na végre, újra van sényői kérdés! :-DDDD
2020. dec. 9. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Érik az a kitiltás én úgy érzem.
2020. dec. 9. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyi eszed van akkor így jártál, miért nem kérted?? Bár sokat nem adnak csak bizonyos ideig lenne elegendő. Normális tűzifát kéne vásárolni, az a szerencséd hogy enyhék a telek.
2020. dec. 9. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Csomagot se visznek ki oda, tüzifa sincs, rettenetes hely
2020. dec. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!