Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mért félnek az emeberek...

Mért félnek az emeberek elárulni mennyit keresnek?

Figyelt kérdés

Szakmán belül gyakran megkérdezem másoktól mennyit keresnek. Sokan meghökkennek és nagyon tágan próbálják leírni a keresetüket.

Szerintem nagyon fontos, hogy a munkavállalóknak tiszta képe legyen arról, hogy mennyi tapasztalattal milyen munkakörben milyen fizetés várható el, hiszen fizetés alkudozásnál rengeteget jelenthet.

Nem szeretnék általános megfejtéseket, inkább azok válaszát várom, akik nem szeretik el mondani másoknak mennyit keresnek.

2023. máj. 22. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A fiatalabbaknál meg az a divat ha netán te 100milliót keresnél ő 101 et és te csicska vagy xd
2023. máj. 23. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Nettó 1.2 milliót keresek amire senki sem reagál jól ha megtudja ezért névvel nem szeretem vállalni.

Aki nem hiszi el hazugnak nevez, hogy bizonyítsam be.

Aki elhiszi vagy nekiáll kunyerálni vagy elküld a retkesbe.

2023. máj. 23. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert az emberek irigyek, és probál mindenki hülyének nézni mindenkit.
2023. máj. 23. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem félnek, hanem szégyellik, hogy kevesebbet keresnek, mint amennyit én adóba befizetek a tőzsdei kereskedésem profitja után.
2023. máj. 24. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert ha többet keresek, mint ők, akkor irigykedni és utálni fognak, vagy azt hiszik hazudok. Ha pedig kevesebbet, akkor szánakozni és lenézni fognak. (mindkettőt tapasztaltam már)
2023. máj. 26. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!