Aki többet keres mint fél milla: elárulná mivel foglalkozol?
Figyelt kérdés
Nagyon személyes kérdés, tudom, csak kíváncsi vagyok mivel foglalkozik az, aki jóval az átlagbér felett keres. Gondolom a legtöbb ilyen ember üzletember vagy hasonló. Ha lehet, légyszi írjátok hogy mennyi a fizu és mivel foglalkoztok. Köszi előre:)2017. ápr. 6. 18:53
1/7 anonim válasza:
fogadnék, mindjárt jön valaki, aki írni fogja, hogy programozó vagy egyéb IT területen tevékenykedik.
2/7 anonim válasza:
3d tervezés, prototípusgyártás.. főleg külföldre.
Természetesen vállalkozóként.
3/7 anonim válasza:
Èn rengeteg (200-300) ilyen embert ismerek. Programozok, vallalkozok a gumistol a pèkig, èrtèkesîtôk, ilen olyan cègek kulonbozo osztàlyainak vezetôi, ssc ben team leaderektôl indul a netto 4-5 kilo, multiknàl közèpvezetôk, de amugy egy jò gàzszerelô vagy festô is megugorhatja a szintet ha ügyes.
4/7 anonim válasza:
Aki ismeri a budapesti irodai világot az több száz ilyen embert ismerhet. Egyébként, pénzügy, tervezés (villany és gép), SSC senior könyvelő, SSC csoportvezető, IT-ban az emberek lassan fele megugorja ,key accountos munkák, FMCG területen seniorabb kollégák... Egy napig lehetne sorolni.
5/7 anonim válasza:
Nekem csak túlórákkal meg az éves bónusszal jön ki ennyire havonta, multis ügyfélszolgálati csoportvezetőként, időszaktól függően olyan 15-20 közvetlen beosztottal. Ez a szint Budapesten simán elérhető, semmi másom nincs, mint használható angoltudásom, meg bölcsészdiplomáim, ennél sokkal rosszabb pozícióból nehezen indul az ember a munkaerőpiacon, szóval hajrá :)
6/7 anonim válasza:
Ügyvéd ismerőseim mind efölött keresnek, ingatlanosoknál változó, de összejöhet. Államtitkár.
7/7 anonim válasza:
Programozóként, gépész/villamosmérnökként ez elérhető multinál simán. (6-10 év tapasztalattal mondjuk).
De szerintem különböző egyéb területeken lévő kis vállalkozók is hozhatják ezt a szintet ha ügyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!