Feladnátok egy biztos, stabil munkahelyet nettó 200
ezerrel több fizetésért?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen tök jól elvagyok, full home office, jó fej kollégák, normális főnök, a munka sem túl megerőltető. Kaptam egy megkeresést egy másik cégtől, gondoltam, bemondok egy összeget, hogy mennyit szeretnék, úgysem adják meg. Hát, megadják… Most nem tudom, mit csináljak, feladjam-e a kényelmes életemet valami bizonytalanért? Az új helyre be kellene járni, a jelenlegi lakhelyemtől 50 percre van a hely.
#16 Meg egy -e betut odairtal volna, fel is ultem volna moged a lovadra. 🤭
2023. máj. 22. 16:25
22/34 anonim válasza:
Habi 50ert nem, de 200 azert az mar baromi jelentős. Tobb mint egy lakashitel törlesztő évi plusz 2,5 Misi. Ha az ingazason kívül a munkaido ugyanannyi akkor én valtanek mert ezért már megerné nekem. Leghosszabb esetben 2 évet lehúznek plusz 5 misiert aztan keresnek mást ha nem jön be
2023. máj. 22. 16:35
23/34 anonim válasza:
(biztos, stabil munkahely nem létezik)
2023. máj. 22. 16:54
24/34 anonim válasza:
nem.. mert nem akarok naponta 100 percet utazással tölteni. 200 munkanappal számolva több mint 13 napot csak utazással töltenék évente.
2023. máj. 22. 17:55
25/34 anonim válasza:
Ha 400 helyett 600-at keresel, annyival jobb minosegu elelmiszert lesz lehetoseged eletvitel szeruen fogyasztani, hogy evekkel tovabb elhetsz. Ez a 13 nap amin a 30 evesen rokkantnyugdijas karosszekpotyorkesz bandatagok rugoznak, bagatel.
2023. máj. 22. 18:40
26/34 anonim válasza:
Attól függ ha 200 helyett 400 akkor igen ha 2 Milla helyett 2,2 akkor nem
2023. máj. 23. 08:08
27/34 A kérdező kommentje:
Írtam számokat, utolsó.
2023. máj. 23. 08:32
28/34 anonim válasza:
#19 Sokszor ahogy írtad, de nem minden esetben. Hogy ha a nyugis, stressz mentes munkahelyen nem keres annyit, ami az ő anyagi biztonságához elég, farzsebbe teheti a nem létező munkahelyi stresszt. Minden máson fog stresszelni ami nem munkahely. Inkább akkor stresszeljen munkaidőben. Szétválasztani a munkát a magánélettől még mindig könnyebb, mint hó 4. hetében már azon gondolkozni, hogy mit fog enni fizetésig, melyik számlát tolja át a következő hónapra annak érdekében, hogy napi 2x tudjon enni.
Ahhoz el kell jutni egy szintre a havi jövedelmet, fizetést tekintve, hogy valaki a kevesebbet választhassa a több stressz helyett. 800 ezres alap fizetéssel a legtöbb esetben egyértelműen nem éri meg az 1 milliót választani, ha utóbbi esetben több a stressz. Viszont 3-400 ezer helyett 5-600eft fizetés arányaiban már hoz annyi változást, hogy a munkahelyén felszedett stressz bagatel ahhoz képest, amit konstans érez az alacsony jövedelem mellett.
2023. máj. 23. 10:59
29/34 anonim válasza:
Ugyanez volt a sztorim jo par honapja, hezitaltam hezitaltam, aztan nem mertem meglepni vegul, igy maradtam.. nagyon megbantam
2023. máj. 23. 22:42
30/34 anonim válasza:
Nincs lehetőség ismerősök között stb. keresni valakit, akinek dolgozik ott valakije? Mindig hasznos ha némi bennfentes infóhoz jut az ember. Főleg arról, hogy emberileg milyen ott a munkakörnyezet. Nincs azzal baj, ha nem home office, sőt. Én be merném vállalni a váltást ennyiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!