Feladnátok egy biztos, stabil munkahelyet nettó 200 ezerrel több fizetésért?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen tök jól elvagyok, full home office, jó fej kollégák, normális főnök, a munka sem túl megerőltető. Kaptam egy megkeresést egy másik cégtől, gondoltam, bemondok egy összeget, hogy mennyit szeretnék, úgysem adják meg. Hát, megadják… Most nem tudom, mit csináljak, feladjam-e a kényelmes életemet valami bizonytalanért? Az új helyre be kellene járni, a jelenlegi lakhelyemtől 50 percre van a hely.2023. máj. 22. 10:20
11/34 anonim válasza:
30-35%-tól kevesebb különbségért nem érdemes váltani. Szóval ha 800-ról 1 millióra nőne a pénz, akkor hagyd, de ha 300-ról 500-ra, akkor menj!
12/34 A kérdező kommentje:
Igen, fent van az önéletrajzom a professionon.
Hát, az utazást utálnám, elkényelmesedtem a home officeban.
400 ezerről 600-ra emelkedne amúgy az összeg.
2023. máj. 22. 11:05
14/34 A kérdező kommentje:
Nettó.
2023. máj. 22. 11:08
15/34 anonim válasza:
Én ezt bevállalnám.
" elkényelmesedtem a home officeban" El lehet, nem biztos hogy hátrányosan fog érinteni, ha kizökkent ebből a típusú komfortóznából 2x45-50 perc utazás. Nem olyan sok az.
16/34 anonim válasza:
Neeem olyan sok, csak heti 8 óra... Üres idő, amit a családoddal tölthetnél vagy pihenésre használhatnád. Végülis csak olyan, mintha egy nappal többet dolgoznál minden héten. A hülyének is megéri. Mindezt azért, mert a mukahely nem érti, hogy a homeoffice mindkét félnek előnyös...
17/34 anonim válasza:
Én is váltanék ilyen összegekkel.
18/34 anonim válasza:
+200 rugoval mi a bizonytalansag?
19/34 anonim válasza:
#18: Mondjuk, hogy nem minden a pénz és sokszor egy nyugis, stresszmentes munkahely többet ér, mint a plusz pénz.
20/34 anonim válasza:
Ez így 50% emelés, ennyiért váltanék.
+30% -ért szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!