Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún kismamaként...

Állásinterjún kismamaként lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Sajnos belekerültem egy elég kilátástalan helyzetbe…felmondtam a munkahelyemen és azonnal el is kezdtem másik állást keresni. Azonban a felmondásom után kiderült, hogy várandós vagyok…

Jövőhéten állásinterjúra kell mennem, azonban nem tudom hogy illik kezelni ezt a helyzetet..mikor érdemes közölni ezt a munkáltatóval? Van e egyáltalán esélyem így bárhol állást szerezni?

Nyilván senki nem azért szeretne elkezdeni alkalmazni hogy a jövő évben gyakorlatilag ne is lássuk egymást…azonban az sem fer az új hellyel szemben, hogy nem tájékoztatom őket róla időben.

2023. máj. 19. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha látszik rajtad akkor gyk. nulla esélyed van, hiszen tudják, hogy úgyis mész el szülni, előtte betegszabi, helyedet fenn kell tartani és visszaadni amikor jössz vissza (ami lehet egy év, 3 év...).

Ha nem látszik még rajtad akkor nyilván nem vagy köteles közölni, de legtöbb helyen 3 hónap próbaidő van, 3 hónap alatt meg ki fog derülni. Ha csak nem valami nagyon nagy multi a célpont akkor szinte biztos, hogy próbaidő végén elküldenek.

2023. máj. 19. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos nem sok esélyed van. Ha nem szólsz róla akkor is látszani fog a próbaidő végére. Max olyan helyet kereshetsz ahol otthonról is lehet dolgozni
2023. máj. 19. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Semmi. Orvosi alkalmasságin közölnöd kell és bukta.
2023. máj. 19. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Ez tök esélytelen...
2023. máj. 19. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Számegyenesen 0 az esélyed
2023. máj. 19. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Üzemorvosnál le lehet tagadni végülis, irodai munka esetén nem olyan ok ami miatt munkára alkalmatlan lennél. Esetleg itt a nyár, veszel fel bővebb ruhákat, de vannak akiknek 5-6. hónapig szinte nem is látszik hogy nő a pocakjuk, nyilván függ attól mennyivel eszel többet meg milyen a genetikád. Mindenesetre biztos nem veszi ki jól magát ha próbaidő után szólsz hogy akkor 5-6 hónapos terhes vagy, levágják azért a helyzetet.

Nagyobb az esélye hogy ha a baba 6 hónapos és mehet bölcsibe akkor találsz 4-6 órás munkát mint most előtte még gyorsan vmit, főleg hogy nyáron a turisztikai szektoron kívül uborkaszezon van a legtöbb cégnél, nem sietik el a felvételt.

2023. máj. 19. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Üzemorvosnál minek letagadni? Ha nem nehéz fizikai munka, akkor alkalmasnak fogja ítélni
2023. máj. 19. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha megmondja az üzemorvosnak rákerül az alkalmassági lapra amit utána a HR kap meg, ilyenről meg úgyis értesíti a területi illetékest. Szinte 100% hogy így szerződést se kötnek már vele.
2023. máj. 19. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem kerül rá, összesen annyit írhat rá, hogy alkalmas az adott munkakörre vagy nem alkalmas. Az üzemorvos semmilyen egészségügyi dolgot nem oszthat meg még a HRrel / munkáltatóval sem..
2023. máj. 19. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Persze lehet, de az 5-ös lottó esélyesebb.
2023. máj. 20. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!