Mit tegyek, ha 50 éves sofőr vagyok és el fogják venni a jogositványomat? Semmi máshoz nem értek.
Vállalkozhatnál is, 50 évesen már gondolom van egy kapcsolatrendszered, egyébként meg postásnak is elmehetsz, csak ott is emberek az ügyfelek..
A vagyonőrködéstől, portáskodástól óva intenélek, sehol nem fizetnek normálisan járulékot (max pár hónapot azt annyi), szabadságot, ünnepnapokat meg alapból nem fizettek soha!
"Én azt hinném hogy könyvelő szakmához kell az érettségihez kapcsolodo tudas. "
Meglepő, de nem kell hozzá, viszont tanulni kell bőven, jogi-,gazdasági-, adózási-, könyvelési ismeretek
"Én azt hinném hogy könyvelő szakmához kell az érettségihez kapcsolodo tudas. "
Nem kell, max az alapvető matek és a százalékszámitás, meg hogy tudj értően olvasni.
Határozott tananyag van, a gond annyi, hogy akár félévente változtatják a szabályokat, és 5 évente kötelező újravizsgázni is!
Mi a párommal csaka bérszámfejtőssel próbálkoztunk, de belezavarodtunk és bele is buktunk az állandó szabályváltozttatgatás miatt (tavaly háromszori), aki puskázott, meg még a könyvet is kiejtette a padból az persze átment!
Én lebeszélnélek erről a fajta melóról, mert futószalag határidőre, és baromi könnyű elcseszni ami miatt borul mindenkinek mindene!
Hónap 15.-től 25.ig meghalsz az unalomba, aztán amikor elkezdik 25.-től a számlázást, akkor 10.-ig megbolondulsz!
Aztán ez újra és úrja hónapról hónapra...Csak 1 példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!