Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, ha 50 éves sofőr...

Mit tegyek, ha 50 éves sofőr vagyok és el fogják venni a jogositványomat? Semmi máshoz nem értek.

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 06:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Vállalkozhatnál is, 50 évesen már gondolom van egy kapcsolatrendszered, egyébként meg postásnak is elmehetsz, csak ott is emberek az ügyfelek..

A vagyonőrködéstől, portáskodástól óva intenélek, sehol nem fizetnek normálisan járulékot (max pár hónapot azt annyi), szabadságot, ünnepnapokat meg alapból nem fizettek soha!

2023. máj. 19. 10:08
 22/23 qkker1 ***** válasza:
58%

"Én azt hinném hogy könyvelő szakmához kell az érettségihez kapcsolodo tudas. "

Meglepő, de nem kell hozzá, viszont tanulni kell bőven, jogi-,gazdasági-, adózási-, könyvelési ismeretek

2023. máj. 19. 10:23
 23/23 anonim ***** válasza:
31%

"Én azt hinném hogy könyvelő szakmához kell az érettségihez kapcsolodo tudas. "

Nem kell, max az alapvető matek és a százalékszámitás, meg hogy tudj értően olvasni.

Határozott tananyag van, a gond annyi, hogy akár félévente változtatják a szabályokat, és 5 évente kötelező újravizsgázni is!

Mi a párommal csaka bérszámfejtőssel próbálkoztunk, de belezavarodtunk és bele is buktunk az állandó szabályváltozttatgatás miatt (tavaly háromszori), aki puskázott, meg még a könyvet is kiejtette a padból az persze átment!

Én lebeszélnélek erről a fajta melóról, mert futószalag határidőre, és baromi könnyű elcseszni ami miatt borul mindenkinek mindene!

Hónap 15.-től 25.ig meghalsz az unalomba, aztán amikor elkezdik 25.-től a számlázást, akkor 10.-ig megbolondulsz!

Aztán ez újra és úrja hónapról hónapra...Csak 1 példa volt.

2023. jún. 1. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!